ma39

Archivarissen van de Aarde
Verklaren jullie alsjeblieft
De geschiedenis van ons leven
De waarheid is onder jullie beheer.

Net als jullie neven uit de zee
De schelpen die ons laten horen
Is heilig gefluister de sleutel
Tot dierbare geschiedenis.

Stenen Volk, we zullen luisteren
Leer ons de oude gebruiken
Zodat we onze toekomst
Kunnen baseren op gebed en lof.

Het Stenen Volk markeert een tijd waarin aan jou kennis geopenbaard zal worden. Deze bibliotheken van rots bevatten je persoonlijke gegevens. er kunnen herinneringen aan je kindertijd terugkeren, waardoor je in staat zult zijn een deel van je persoonlijke puzzel samen te voegen. Herinneringen aan vorige levens of deja vu’s zouden nieuw bewustzijn teweeg kunnen brengen. Wat er ook het geval is, je verkeert nu in de positie om te weten waar je vandaan kwam en waar je heen gaat.

Een Stenen Persoon kan je helpen om je bedoelingen helder te krijgen, verwarring te verjagen, gewoonten te veranderen, gegevens van lang geleden weer naar boven te krijgen, of gegrond te raken. Sta deze leraren toe je Bondgenoten te worden en ontdek een nieuwe wereld. Luister naar de fluisteringen van het delfstoffenrijk, en je hart zal weten.

In al deze gevallen vraagt de Stenen-Volk-kaart van je je geest open te stellen, omdat er nieuw inzicht jouw kant opkomt. Deze kennis is op Aard-kanalen gebaseerd en kan je kijk op het leven veranderen. Deze oude vrienden zijn de oudste Kinderen van de Aarde; ze vragen ons alleen maar om stil te houden en te luisteren.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline