Oh Kaartspel tekst

OH kaarten is een prachtige kaartenset die tot de verbeelding spreekt.

Je stelt een vraag, en krijgt een afbeelding te zien, deze afbeelding wil jou iets duidelijk maken, nu is dat voor iedereen anders. De één ziet bv de weg; als twee mensen die uit elkaar gaan, als een opluchting, de ander zal er verdriet bij voelen, weer een ander weet dat de relatie uit elkaar groeit als diegene zo doorgaat.

De één zal bij een pakezel ervaren dat diegene teveel op zijn schouders neemt en een ander zal denken, wat ben ik dom geweest, ik had dat anders kunnen doen, en weer een ander denkt, ik moet mijn rug maar eens in acht nemen want ik belast mijzelf te zwaar.
Zo zie je dat alle afbeeldingen een eigen verhaal hebben voor iedereen. Het is maar net wat jij eruit kunt halen op het moment dat je een kaart krijgt.

Nu horen er ook woorden bij deze kaartenset, onder elke kaart kun je het woord verkrijgen door op de button eronder te klikken. Dat woord hoort dan bij de uitleg van de kaart die je kreeg.

OH kaarten zijn erg leuk om als gezelschapsspel te spelen waarbij men een vraag moet stellen die men wel of niet openbaar maakt aan anderen, verteld iemand de vraag wel, dan kan men meedenken en intuïtieve suggesties doen aangaande de verkregen kaart, wat uiteindelijk meer duidelijkheid oplevert, omdat je dit met meer mensen speelt.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.