Het spel van zelfkennis.

Het spel van  zelfkennis.

Stel je een strakblauwe hemel voor waaraan geen wolk te bekennen is. Van de gedachte alleen al zou je moeten opkikkeren. Richt je geestesoog nu naar het landschap onder de hemel.
Welk panorama is voor jou het rustgevends en ontspannends?

1. Een witte besneeuwde vlakte
2. Een blauw zeegezicht
3. Een groene berg
4. Een veld vol gele bloemen


Als je kiest voor groene berg is dit de interpretatie:

Jouw gave is je uitdrukkingsvermogen. Je lijkt altijd de woorden te kunnen vinden om duidelijk de maken hoe je je voelt, en dan beseffen anderen al snel dat ze zich net zo voelen. Ze zeggen dat gedeelde vreugd dubbele vreugd is en gedeelde smart halve smart. Jij lijkt anderen altijd te kunnen helpen die deling te maken.


De witte besneeuwde vlakte:

Jij bent gezegend met speciale antennes die je in staat stellen een situatie in een oogwenk te doorzien en complexe problemen te ontwarren zonder eerst bewijs of een verklaring nodig te hebben. Jij hebt alles in je om een beleidsmaker met vooruitziende blik te worden. Je hebt zelfs iets van een visionair. Ga altijd op je eerste ingevingen af; ze zullen je goed leiden.


Een blauw zeegezicht:

Je hebt een aangeboren talent voor intermenselijke relaties. De mensen respecteren jouw vermogen om met anderen te communiceren en de wijze waarop je uiteenlopende groepen tot elkaar kunt brengen. Alleen door je aanwezigheid help je anderen soepeler en efficiënter te functioneren, wat jou tot een onmisbaar lid van elk project of team maakt. Als jij: “goed gedaan. Ga zo door,” zegt, weten anderen dat je het meent en daarom hechten ze er extra veel waarde aan.


Een veld vol gele bloemen:

Jij bent een pakhuis vol kennis en creativiteit, barstend van de ideeën schier eindeloze capaciteiten. Als je open blijft staan voor de gevoelens van anderen en nooit ophoudt je dromen te verwezenlijken, is er niets wat je niet kunt bereiken.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.