Wat zegt deze foto over jouw persoonlijkheid?

Wat zegt deze foto over jouw persoonlijkheid?
In onderstaande foto werden zeven dieren verwerkt. Ze overlappen elkaar, soms gedeeltelijk maar soms ook helemaal. Toch zijn alle dieren goed zichtbaar. Zie jij een bepaald dier eerst? Dan zegt dit veel over wie je bent.

Wil je weten wat voor persoonlijkheid je hebt maar heb je geen zin om een uurtje op een bank bij de psycholoog te liggen? Kijk dan naar onderstaande afbeelding. Welk dier zie je het eerst? Er zijn zeven dieren verwerkt in de foto: een vogel, krab, een paard, een dolfijn, eendenkuikens, een beer en een hond.

screen-shot-2016-07-277p6c

De meeste mensen zien onmiddellijk een vogel en de krab. Ze zijn het duidelijkst aanwezig op de foto en onderscheiden zich van de rest. Het paard is minder goed zichtbaar. Heb je de vechtlust van een wilde hengst, dan is de kans groot dat je het paard eerst zag.

Om de dolfijn te zien, moet je jouw ogen kunnen laten rusten. Kan je dit en zie je de dolfijn probleemloos? Dan is dat een teken dat je creatief bent. Ook de eendenkuikens zijn moeilijk zichtbaar. Mensen vinden ze wel, maar het duurt doorgaans een halve minuut.

De beer bevindt zich centraal op de foto, maar vereist dat je het grotere plaatje kan onderscheiden van de kleinere dingen. Dit betekent dat je een geboren leider bent. De hond is erg vaag en goed zichtbaar voor mensen die tot op een bepaald niveau werden verstoten door de maatschappij.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.