Psychologie Test/ Welke deur maakt jou het meest bang?

Psychologie Test/ Welke deur maakt jou het meest bang?

 

Een persoon moet gelukkig zijn, als hij zijn angsten wil overwinnen; dit zijn de bevindingen van de veelgeprezen wetenschapper in de menselijke psychologie, historicus en Amerikaanse schrijver Joseph Campbell, hij sprak de beroemde woorden: “De grot waar je bang voor bent, bevat de schat die je zoekt”.

Hij studeerde menselijke psychologie en presenteerde deze theorie over het feit dat het overwinnen van je angsten tot geluk leidt.

Niet alleen Campbell geloofde dat, maar veel andere psychologen accepteerden deze theorie ook, waaronder Clifford N. Lazarus.

Volgens hem creëren we onze eigen blokkades die voorkomen dat we onszelf uiten. Angst onder ogen zien en risico’s nemen zijn twee belangrijke factoren die nodig zijn om geluk te verkrijgen.

Deze foto’s bevatten het geheim van je persoonlijkheid. Als je wilt weten waar je aan toe bent, selecteer je een afbeelding die je het meest beangstigt:

1. Verlaten huis
Als je deze afbeelding kiest, geeft dit weer dat je een intelligent persoon bent die dingen analyseert, maar je vindt het ook niet erg om dingen te zien zoals ze zijn. Je waardeert je moraal en gelooft dat anderen hetzelfde zullen doen.

Het behang laat zien dat je emotionele en spirituele muren om je heen hebt gecreëerd en daardoor meng je je niet met de mensen zoals je zou moeten.

De aanwezigheid van licht symboliseert dat je deze muren wilt vernietigen; niet voor deze planeet, maar voor je geliefden. Je bent op zoek naar emotionele bevrediging en je kunt het krijgen als je een emotionele band met iemand maakt.

2. Trap
De trap naar het donker geeft aan dat je een vrijheidslievend  persoon bent, die graag van elk moment van het leven geniet. Als u deze foto selecteert, wordt hiermee uw angst voor de dood en begraven worden getoond.

Je bent bang voor het onbekende, dat op je afkomt. Je denkt te veel na, maar dit belet je niet je leven te leiden. U bent op zoek naar een goede gezondheid, en daarom moet u gezond eten en een goede levensstijl aannemen.

3. Grot
Als je de ijsgrot hebt gekozen, betekent dit dat je emotionele warmte zoekt. Spijt en zorgen zijn je grootste angst en daarom zoek je je toevlucht tot eenzaamheid.

Maar het betekent niet dat je geen gelukkig leven leidt. Het beste deel van jou is dat je, je behoeften kent en dat waar je blij van wordt.

Je houdt ervan om onafhankelijk en vrij te leven. Je bent de zoeker van ware liefde.

4. Houten hut
Als je de houten hut selecteert, geniet u van vrijgevigheid en bent u altijd klaar om anderen te helpen. Je bent een loyale en rechtlijnige persoon, maar sommige mensen accepteren je eigenschappen nooit.

Een huis is een teken van veiligheid en liefde; aan de andere kant symboliseert een verwoeste woning een faillissement.

Je wilt rijkdom in je leven, en je weet hoe je het kunt krijgen. Maar wat je moet onthouden is je relatie met mensen, degenen die trouw zijn aan jou, de mensen die je geld niet willen, ze willen alleen je steun en liefde.

5. Donkere tunnel
Als je bang bent om de tunnel in te gaan, betekent dit dat je, je emoties moet inspecteren. Het water in de tunnel op de grond geeft aan dat je, je geest moet zuiveren om je gevoelens te begrijpen.

In plaats van na te denken over de problemen, moet je, je energie gebruiken om de oplossing te vinden. Je bent op zoek naar zelfvertrouwen waarmee je jouw problemen kunt oplossen; alleen jij kunt jezelf helpen.

6. Geketende blauwe deur
De blauwe kleur is het symbool van stabiliteit. Als je de blauwe deur kiest, ben je productief en creatief. Je kunt grote doelen in het leven bereiken dankzij je probleemoplossend vermogen.

Je hebt leiderschapskwaliteiten. Je zoekt troost in het leven, en daarvoor moet je, jezelf de tijd geven.

Geniet van de kleine dingen die het leven je geeft naast je drukke werkschema.

Show More
Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.