Ogen Orakel

Een leuke persoonlijkheidstest! Kies een oog en zie wat dit zegt over jou
Een oog is zeer complex, mooi en intrigerend. Het oog symboliseert helderheid, focus en doel. Het oog waar toe u zich aangetrokken voelt onthult heel veel over je persoonlijkheid. Kies het oog dat je het meeste aanspreekt om meer te leren over jezelf.
Dit is een leuke eye persoonlijkheidstest!

Tot welk oog voel je, je aangetrokken?

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 of 9?


Je kunt kiezen voor oog nummer 1 als je, je daartoe aangetrokken voelt.

Diep van binnen ben je een Open Persoon.
Jij bent het type persoon die bijna iedereen verwelkomt in je leven en hart.
Je gelooft dat het beter is om een risico te nemen en gekwetst te raken dan jezelf afsluiten voor de wereld. Je wilt niet de wereld vertellen over al uw angsten of onzekerheden. Je gelooft dat je problemen zelf moet kunnen oplossen. Je probeert er helemaal voor iedereen te zijn, zelfs als dit je kwetst van binnen. Anderen helpen anderen is hoe jij geneest.


Oog nummer 2 

Diep van binnen ben je plichtsgetrouw.
Jij bent het type persoon die altijd bezig  is om een goede indruk te maken en het juiste te doen.
Je gelooft dat je acties een verschil maken in het leven van andere mensen, ongeacht hoe groot of klein ze ook zijn. Je laat de wereld niet zien hoe bezorgd en boos je bent. Je ziet een hoop ellende en onrecht dat je voor jezelf houdt.
U bent gewijd om de beste persoon mogelijk te zijn. Het is het minste wat je kunt doen met je tijd op deze planeet.


Oog nummer 3

Diep van binnen voelt u zich gemarteld.
Jij bent het type persoon die een zeer roerig verleden heeft meegemaakt dat nog steeds van invloed is op u vandaag. Je kan het niet helpen, maar soms denk je dat het leven een soort van zieke kosmische grap is. Je probeert om rust te vinden waar je maar kunt. Je laat de wereld niets  zien van je donkerste gedachten. Je hebt veel te verduren, en houdt dit voor jezelf. Je vooruitzichten kunnen toch verrassend zonnig zijn, keer op keer. Je bent een expert in het oppakken van jezelf als je valt.


Oog nummer 4

Diep van binnen ben je filosofisch.
Jij bent het type persoon die waarschijnlijk nadenkt over van alles en nog wat. Je wilt graag de diepere betekenis van de dingen doorzien. Je kunt zo verloren raken in je gedachten dat het soms moeilijk is om naar het licht te kijken. Je wilt niet de hele wereld laten zien hoe onzeker je bent over alles. Je kunt veel dingen uitzoeken of uitvinden, en je bent nog steeds in vol vertrouwen. Je ziet het leven als een puzzel, en je wilt spelen met de stukjes totdat ze in elkaar passen. Je zult misschien nooit achterhalen wat  de betekenis is van dit alles, maar dat maakt je ook niets uit eigenlijk.


Oog nummer 5

Diep van binnen zul je mysterieus zijn. Jij bent het type persoon die niet zichzelf heeft bedacht, dus veel geluk voor iedereen, die van plan is om dat te proberen uit te vinden!
Je bent een speelbal van vele tegenstrijdigheden, en je stemming verandert dagelijks.
Zodra je, jezelf, hebt veranderd in iemand anders, gaat je gevoel direct mee in deze nieuwe personage. Je wilt niet de hele wereld veel van jezelf laten zien. Je bent een persoon van weinig woorden en van vele verwarrende acties. U verkiest om te observeren en te leren over mensen. U bent pas zeker van dingen als u dit onderzocht heeft en niet omdat anderen dit zeggen.


Oog nummer 6

Diep van binnen ben je een gevoelig persoon. Jij bent het type die alles ziet en niets vergeet. Je bent erg in harmonie met de wereld. Je voelt diep, en soms kunnen de stomste dingen je beïnvloeden. Je bent gemakkelijk tot lachen of tranen gebracht. Je wilt niet de hele wereld laten zien hoe kwetsbaar je bent. Je toont in plaats daarvan mensen hoe inzichtelijk je kunt zijn. Je bent goed in het anticiperen op wat er gaat gebeuren in je leven. Je bent vaak de eerste om te zien wat er gaat komen.


Oog nummer 7

Diep van binnen ben je een vurig persoon. Je bent het type persoon die altijd energiek of gepassioneerd is. Er is niets subtiel aan jou … nooit. Je hebt de neiging om liefde of haat tegelijk te voelen. Je hebt een ton aan adviezen, en je weet goed wat je wilt. Je wilt niet de hele wereld laten zien hoe angstig je bent. Je hebt veel energie, en te veel van deze energie betekent dat je heel nerveus kunt zijn. Alles is zeer hoog elektrisch voor u. Je kunt er niets tegen doen, aan het drama in je hoofd dat je telkens creëert.


Oog nummer 8

Diep van binnen ben je excentriek. Je bent het type persoon die bijzondere belangen, overtuigingen en praktijken heeft. Je hebt altijd een beetje een weirdo geweest. Je hebt niet veel op met regels of traditie. Je dingen doe je op jouw manier en je laat de chips vallen waar ze terecht komen. Je toont de wereld alles over jou. Je hebt namelijk niets te verbergen, en je lacht gewoon om diegene die jou oordeelt. U wenst dat iedereen meer was zoals jij. Er is veel vreugde in het zijn van een non-conformist.


Oog nummer 9

Diep van binnen ben je Intuïtief. Jij bent het type persoon die andere mensen en de wereld zeer goed begrijpt. Je laat een ander niet wetenhoeveel je weet. U kunt zo veel opmaken uit iemands gezichtsuitdrukkingen of intonatie. En weet u altijd wanneer u wordt voorgelogen. Je laat de wereld zien, wat je wilt laten zien, niet meer. Naast het feit dat goed in het lezen van mensen, weet je ook hoe je wordt gelezen. Je weet wanneer je wordt gemanipuleerd, en je weet hoe je iemand manipuleren moet, als het moet. Ook al neem je daar niet vaak je toevlucht toe!

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.