ma37

Oorspronkelijke Bron der Schepping
De Leegte van Al Wat Is
Dank je voor de levensadem
Dank je voor mijn gaven.

Eeuwig Mysterie, beroer mijn hart
Laat me in schoonheid leven
Heilig Mysterie, wees mijn gids
Zodat ik eerlijk kan geven.

Oneindige Bron, blijf bij mij
Zodat diep in mijn ziel
De warmte van je Eeuwige Vlam
Altijd branden zal.

De Groot-Mysteriekaart vertelt ons dat de Oorspronkelijke Bron de Schepper van al het leven is en dat we naar die gelijkenis zijn geschapen. We zijn mede-scheppers met een vrije wil, die de bron worden van alles wat we in het leven willen ervaren. De verantwoordelijkheid kan niet verder worden afgeschoven. We zijn volkomen verantwoordelijk voor al onze vreugde en al onze pijn.

Deze kaart herinnert je eraan dankbaarheid te betuigen voor al je lessen; dit verandert elke pijn in gewin. Richt je op je scheppend vermogen en je kunt veranderen wat je maar wilt. Het zou tijd kunnen zijn om welke kritiek, schaamte of berouw dan ook te laten vallen en je leven in eigen hand te nemen. De slachtofferrol past Tweevoeters niet. We zijn naar het beeld van een onbegrensde Schepper geschapen en we zijn derhalve onbegrensde mede-scheppers.

In al deze gevallen zal Groot Mysterie wanneer we alle proberen te ontraadselen, ons steeds weer is verwarring brengen en verbijsteren. Laat het gebabbel in je geest ophouden en luister naar de Bron. Oorspronkelijke Bron toont ons dat het Mysterie in ons leeft en alle antwoorden bevat die we langs het Heilig Pad moeten vinden.

Het Heilig Pad van Schoonheid bestaat eruit het mysterie van het leven te ervaren zonder dat we vanaf onze commandopost met beperkt uitzicht toezicht op het resultaat hoeven uit te oefenen. Laat je met de stroom meedrijven en bezie de glorie van onbegrensde mede-schepping. Groot Mysterie is tenslotte het Goddelijke plan en alles ligt op schema.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline