Vampier9

Schepper

Trefwoorden
Katalysator, schepper, moeder, vader

Beschrijving
Als vampiers kunnen we een nieuw leven creëren – we worden scheppers, en zo worden we verwant aan de alchemisten van jouw geschiedenis, die steeds weer probeerden om een (nieuw) leven te maken. Nu noem je ze wetenschappers en ze smelten cellen samen, transformeren lichamen, veranderen de vorm van de mens, herstellen grote verwondingen, veranderen de bestemming. Soms is dit prachtig. Maar soms is het ook verwoestend. Waarover vertelt deze kaart? Over de vernietigende genieën onder jullie? Voor ons zijn het vampiers, diegenen die je ervan overtuigen dat je schoonheid, je mooie, kwetsbare, unieke mens-zijn, niet genoeg is. Er wordt je een nieuwe religie verkocht, die van onderwerping… en iedere keer dat je erin berust, Verlies je een stukje van je ziel – want je ziel zit in de kern van je cellen, in iedere cel. Je bent de schepper van jezelf. Terwijl je misschien geen vampiers creëert, of een nieuw leven uit bloed geboren laat worden, je creëert nog steeds – elke dag creëer je met je gedachten, daden en beslissingen opnieuw de vorm die je natuurlijke energie en ziel wil aannemen. Dit willen we je nu vertellen. Je kunt jezelf herscheppen. Je kunt kiezen of je in het licht of in het donker wilt leven. Ook wij vampiers hebben een keus – we moeten leven in het donker, maar we kunnen nog steeds zorgen voor het licht, een kaars in het donker zijn met onze oplichtende huid en stralend bloed dat van binnenuit komt. Wanneer je deze kaart trekt word je herinnerd aan je verantwoordelijkheid als schepper – je hebt een idee gecreëerd, misschien nieuw leven gegeven aan iemand van jouw soort, net zoals de alchemistische vampier het hertje heeft geschapen dat ze zal voeden met een flesje met transformerend bloed. Jij bent het vat waardoor nieuw leven en nieuwe ideeën worden geboren – en leven, de nieuwelingen, de kleine schepseltjes om je heen kijken naar jou omdat ze veel leiding willen ontvangen. Als schepper ben je verantwoordelijk voor hetgeen je hebt gemaakt. Je moet het na de geboorte tot een goed einde brengen. Je moet de jongen voeden, of het nu ideeën of projecten zijn of echte levende wezens. Je moet ze ook iets leren, en trainen en leren hoe ze moeten overleven. Je moet er zeker van zijn dat ze die vaardigheden hebben die jij hen alleen kunt leren – en leer ze het goed. Je moet ook van hen houden, ondanks hun onvolmaaktheden. Je moet ontdekken dat je zoveel liefde in je hebt, zelfs wij vampiers verliezen die nooit, dat menselijk deel van ons dat ons nooit verlaat, en waardoor wij bezield blijven. Wanneer we een nieuweling creëren, wordt er vaak strijd geleverd en is er vaak verwarring en pijn. Dat geldt ook voor jouw nieuwe ondernemingen en kinderen – zij komen ook in aanraking met de pijn en de worsteling van het nieuwe. Ze zullen erg kwetsbaar zijn. Het is jouw taak, jouw eer en je plicht – ja, dat dwaze, ouderwetse woord – om ze hier doorheen te helpen. En terwijl je dit doet, wordt je steeds meer wie je was.

Zegeningen
Je moet anderen veel leren, en als je iets nieuws moet maken, en dat moet je, wordt er wettelijk van je verwacht dat je de hele natuurlijke en onnatuurlijk wereld samenbrengt tot een goed einde, net zo lang totdat je anderen hebt laten delen in wat jij kunt. Het is tijd om te gaan scheppen, en met je creaties je kennis te delen. Kort gezegd, het is tijd om een Creator te worden, een ouder, een volwassen persoon.

Verwensing
Het is niet gemakkelijk om voor je nakomelingen te zorgen – ze groeien op op een manier die we niet prettig vinden. Ze hebben trekjes die we niet konden voorspellen. Ze vragen tijd en moeite, emoties en zorgen zelfs voor pijn. Ze nemen heel veel, en nemen ons voedsel – net zoals het hertje het bloed neemt van haar vampiristische schepper. Maar door het geven van voeding geven we echt leven, echt bloed om te leven aan iedereen en alles. Of dit nu een metafoor is voor jou en het zuivere bloed dat je moet geven om een project te verwezenlijken, of de melk die je aan een baby moet geven, voed waar je leven aan hebt gegeven. Als creator zul je hier vreugde en pijn in ontdekken.

Advies
Je hebt een creatieve geest, en je verstaat de kunst om een schitterend nieuw project tot leven te brengen. Dit zorgt voor mooie verantwoordelijkheden en mogelijkheden. Aarzel niet of stel niet uit! Dit is een deel van het heilige doel wat je wilt bereiken!

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.