Vampier28

Verbrand door de zon

 

Trefwoorden
Ambitie, uitstel, bereiken

Beschrijving
Er zijn momenten dat je jezelf een groot doel hebt gesteld – wanneer je hebt besloten dat je een glorieuze uitkomst in het vooruitzicht hebt. Het kan een ambitie, een relatie, een baan of een prestatie zijn. Maar deze kaart betekent een waarschuwing – dat je voorzichtig moet zijn. Je kunt veel eenvoudig en gemakkelijk krijgen – maar er zijn zaken in deze wereld, die we beiden delen, die je moet verdienen. Je moet de volgende stap verdienen. Want nu is die voor ons. Wij leven van nature ’s nachts bij het vriendelijke, schitterende licht van de sterren, de kaarsen, bij zonsondergang of bij zonsopgang. Wij staan niet graag in het volle licht. En op dit moment – en dit geldt niet voor altijd – kun je je ambities niet helemaal waar maken. Dit moet worden verdiend. Je moet het verdienen. En je moet een weg bewandelen en een afslag nemen voordat je je doel kunt bereiken. Je kunt natuurlijk besluiten dat wij niet weten waarover we praten, of over jou en wat jij graag wilt – en kunt besluiten dat je zo ver wilt komen als je kunt. En nu vertellen we jou, met deze zon zoek je het op om te worden verbrand door zijn vuur – want het is een ster gemaakt van vuur – je zult dan leren wat het is om te gretig en te snel te zijn. Er is een tijd en een plaats en een manier waarop we kunnen verdienen wat van ons zal zijn. Je bent de wens waard. Je bent het waard om die te bereiken. Maar op dit moment bent je nog niet klaar voor de droom die je waar wilt maken. Je moet er eerst meer voor doen. Wees verstandig.

Zegeningen
Je zult nooit weten wat je kunt als je niet over de grenzen gaat die je jezelf hebt gesteld. Misschien heb je geen succes. Maar je zult een heleboel meer over jezelf weten dan je nu doet – en door de ervaring zul je beslist groeien. Neem kleine stapjes en houd vol.

Verwensing
Je afwenden van wat je niet kunt betekent ook je afwenden van mogelijk succes en mogelijke groei. Je vermijd het kwade – maar het gaat ten koste van veel. Of te ver reiken zonder ervaring op te doen.

Advies
Je moet er goed op letten wat op dit moment veilig en verstandig voor je is met de vaardigheden en de opleiding die je hebt. Je hebt nog een weg te gaan voordat je een verandering hebt gemaakt. Het lijkt alsof je een marathon wilt gaan lopen zonder dat je ooit een kilometer hebt gelopen. Het is tijd om te gaan oefenen, te leren en sterk te worden. Dan zal je wens mettertijd binnen bereik zijn. Geduld en hard werken hebben nu prioriteit. Anders kunt je je zelf pijn en onrecht aandoen.

Show More
Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de plaatjes te kunnen bekijken en reload de pagina