Vampier25

Het monster in je

Trefwoorden
Innerlijke strijd, persoonlijke uitdagingen, beter willen worden

Beschrijving
Er is iets waar wij meer van weten dan je ooit had kunnen bedenken. We zijn nooit bang voor de wereld, maar we zijn bang om iets teders en moois in een opwelling te vernietigen, want het ligt in onze aard dat we een sterke begeerte hebben naar iets dat degenen van wie we houden, zal doden als we het afnemen. Dit is een verschrikkelijk dilemma, want we zijn lief en hebben lief – we weten al lang hoe we dichterbij moeten komen, en hoe we ons moeten gedragen en controle moeten behouden. Maar op een bepaald moment, in een moment van zwakte, wanneer we niet opletten en honger hebben en we niets menselijks hebben, kunnen we toehappen, en onze honger zou de ongelooflijke controle en het evenwicht dat we hadden, de baas kunnen worden. We zouden je nooit pijn doen. En toch wordt de drang om van je te houden bedwongen door de drang om je te bezitten. We moeten leren om heel gedisciplineerd te zijn. En dat kan juist leiden tot de verdwijning uit het leven van degenen van wie we het meest houden. Wanneer je deze kaart trekt, kan het lijken dat jij ook in strijd bent met een aspect van jezelf waarvan je weet dat het een ander kwaad kan doen, maar dat in je aard ligt – je worstelt met de demonen die in je zitten.

Zegeningen
Het kennen van je eigen fouten en tekortkomingen is een goede manier zijn om deze om te zetten in krachten.

Verwensing
Niet in staat zijn om het goede te ontdekken in je eigen fouten. Niet kunnen veranderen. Alleen maar negatief over jezelf zijn.

Advies
Wanneer je begint met elke dag gedisciplineerd te zijn, en nieuwe manieren schept om met je frustraties en problemen om te gaan, zul je ontdekken dat je zogenaamde negatieve trekjes een andere vorm kunnen krijgen, en men je anders gaat zien. Het is uitstekend om jezelf te veranderen. Dat is nu je doel.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline