Vampier21

Hevig verlangen

Trefwoorden
Smeken, dwang, obsessie

Beschrijving
Op dit moment snak je zo erg naar iets dat het je gedachten en gevoelens beheerst en je nauwelijks aan iets anders kunt denken. Het snakken naar kan goed zijn als datgene waarnaar je verlangt, naar snakt gezond en verstandig is – maar in dit geval is het dorst naar ervaringen die je leven veranderen. Want voor ons betekent de ervaring van dorst niet alleen het verlangen naar bloed. Dus ook voor jou geldt; waar je dorst neigt een verslaving te worden, of een obsessie die je afhoudt van datgene wat jou jou maakt. Als je een sterke behoefte hebt aan een persoon, zijn aanraking, zijn liefde, of wanneer het een substantie is, wees je er dan van bewust dat deze dorst een sterke aantrekkingskracht uitoefent, die grenst aan het overnemen van de controle. Er kan een verslaving zijn, of een verslavende manier van denken en voelen die een weg baant in jouw leven. We willen je bewustzijn leiden naar dit hevige verlangen en jezelf afvragen wat de oorzaak is – wat veroorzaakt het verlangen? Kan het worden bevredigd? Of voel je je gewoon verplicht om te onderzoeken en steeds weer te drinken? Weet dat sommige dorst kan worden gelest op een manier die in overeenstemming is met je persoonlijkheid, je ‘zelf’ op dit moment, met alle verschijnselen van je wezen en je ziel. En anderen zullen ie steeds verder wegbrengen van ie ware zelf.

Zegeningen
Verlangen zal ie meer over jezelf leren en hoe ver je gaat om te onderzoeken wat je verlangt. Je kunt in aanraking komen met een manier om jezelf te leren kennen. Maar denk er ook aan dat je misschien nooit vindt waar je naar verlangt. Velen van ons kinderen van de nacht dorsten meer naar de menselijkheid waarvan we op zoveel manieren zijn afgescheiden, dan dat we verlangen naar hun bloed.

Verwensing
Deze dorst, dit verlangen – naar kennis, naar een persoon, naar vervulling, naar lust, naar extase en het verdwijnen van pijn door ervaringen, voedsel, drugs of alcohol die je afleiden van de pijn die je niet langer wilt voelen – overheerst je. Het verlangen is zo sterk dat het je je levenskracht ontneemt en je wil. Je wordt opgegeten. Het is tijd om voor je zelf op te komen, weer je ware zelf te zijn.

Advies
Het is mogelijk om weer een beroep te doen op je levenskracht. Zelfs wij vampiers leren om dit te doen, en na jaren oefening, hoeven we niet langer toe te geven aan onze lust naar leven en jouw levensbloed. Je wens drijft je voort – wees er zeker van waar hij je naartoe neemt, en of deze de lust om je leven weer helemaal te leven vergroot, of dat deze je meesleept in een verleidelijke slaap van de ziel, waar je misschien maar moeilijk uit wakker wordt. Het is tijd om open en eerlijk naar jezelf te zijn over wat je in zijn macht heeft. Zet stappen om je kracht weer terug te winnen en luister naar je leiding, wees er zeker van dat je de stem binnenin je volgt, die wil dat je uiting geeft aan je eigen kracht op een veilige en gezonde manier.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.