Vampier15

Reden

Trefwoorden
Luister naar advies, denk helder, intelligentie

Beschrijving
Ik ben degene die nu aan jou verschijnt zodat je helder kunt zien! Je voelt dat anderen problemen hebben gehad op dit gebied, maar als je gewoon positief denkt en golven van liefde uitzendt, wordt de weg weer vrij. Maar zo werkt deze bijzondere kracht niet, mijn vriend. Op dit moment zit iets je dwars, iets waar je niet overheen komt, tenzij je helemaal voldoet aan alle criteria. Deze kracht, in de vorm van een persoon, of instelling, of rechtspersoon verlangt van jou dat je alles doet wat is vereist om door de poorten te gaan. Hoe weet ik dit? Ik ben een van hen, en ik ben een van hen geweest, en ik zal de bewaker van de poort blijven voor veel activiteiten. Ik ben een Koningin, en ik kies voor wie de poort van onsterfelijkheid in mijn sfeer binnengaat, en voor allen die de weg durven te gaan naar mijn rijk, velen zijn er weggestuurd… en dat zijn de gelukkigen. Dus, wanneer je denkt dat je misschien charmanter bent, bekend staat als goed , je anderen kunt overtuigen en het waard bent om te worden opgenomen, er moet vervelend papierwerk worden gedaan en je moet voldoen aan criteria – dat moeten wij vampiers ook. Je moet alles perfect doen als je voor de test wilt slagen en wilt verkrijgen wat je zoekt. Deze kaart trek je waarschijnlijk wanneer je in onderhandeling bent met grote maatschappijen en bestuurlijke instellingen… vroeger controleerde de kerk… nu zijn het de mensen met hun pen en papier, met hun digitale documenten, met hun bemoeizucht… Deze kaart kan verschijnen als er belasting betaald moet worden, of wanneer je pen en papier moet pakken om een eindeloos lijkend formulier in te vullen. Ik ben de vampier die je waarschuwt voor contracten, en die je vraagt om de overeenkomsten die je tekent goed te lezen en nog eens te lezen. Denk niet dat je anders of beter dan anderen bent – want wanneer het dergelijke zaken betreft zijn we allemaal onderhevig aan wetten die op zijn minst vervelend zijn, soms bestraffend en wreed voor anderen. Hoe wreed kun je je afvragen? Denk aan de immigrant die op een handtekening wacht zodat hij in een ander land kan gaan wonen. Denk aan de moeder die moet vertrouwen dat het formulier naar de juiste afdeling gaat zodat ze voedsel voor haar kind kan krijgen. De lijst is eindeloos – er zit een zekere wreedheid in de gezichtsloze conformiteit van bureaucratie – en in de onzorgvuldigheid waardoor je niet verder kunt met je plannen en die soms zelfs je toekomst bedreigt. Pas op. Wees je ervan bewust. En doe alles alsof je met je eigen bloed schrijft, en alsof je je ziel verkoopt.

Zegeningen
Je geest is krachtig, en wordt gebruikt voor het hoogste doel van je ziel. Aanvaard uitstekend advies en ontdek wat het resultaat kan zijn.

Verwensing
Bang om advies aan te nemen dat bijna te praktisch lijkt. Geloven ‘dat niets makkelijk’ is. In paniek raken en worden overweldigd door details en papierwerk. Voelen alsof je niemand hebt om naar toe te gaan.

Advies
Tijd om rustig te gaan zitten, je geest helder te maken en dan beginnen met je door de details van een dilemma heen te werken. Er is iemand in je omgeving die je kan adviseren – vraag om hulp, en luister en handel ernaar wanneer je die goede raad krijgt.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.