Vampier10

Haar laatste dag in het licht

Trefwoorden
Onverwachte einden, verrassende veranderingen, plotselinge redmiddelen

Beschrijving
Je vraagt je misschien af wat deze engel bij daglicht wil doen tussen degenen die het pad in het donker bewandelen, en die je graag willen helpen om te begrijpen wat je zegeningen zijn en het wonder van het menselijk leven dat je hebt gekregen willen verrijken. Ze is hier omdat ze op het punt staat om een van ons te worden en dit plaatje geeft haar laatste dag tussen degenen die in het daglicht wandelen weer. In jouw leven als mens zijn er vaak momenten wanneer je voor het laatst situaties of omstandigheden ondervindt, die je altijd als vanzelfsprekend had beschouwd. Maar wij verschijnen hier om je het goede en slechte nieuws mee te delen – het nieuws dat er een einde komt aan een periode en dat er voor jou misschien een einde komt aan een grote bron van zekerheid – en dat jij nu spoedig aan de beurt bent om een moeilijke tijd te ondergaan die alleen jij kunt dragen, en waardoor je een held wordt als je dit doet. Er is geen reden om bang te zijn, maar omdat je mens bent, zul je er bang voor zijn. Het is tijd om meer te gaan begrijpen van wat je hebt vermeden en welke omstandigheden spoedig zullen komen om je iets te leren. Je zult niets verliezen wat je niet kunt verdragen – ofschoon het een offer betekent en het moeilijk zal zijn en je op bepaalde momenten strijd zal moeten leveren. Maar dit zal moeten gebeuren om je op een later moment meer verlichting te geven, zodat de engelachtige aard die je in je hebt kan groeien. Je moet iets ondergaan dat je tot bedaren zal brengen, net zoals het scherpste zwaard van. Aartsengel Michaël. Je zult weer in het wonder van licht gaan wandelen, van kleur, van de schepselen die leven in de lichtstralen van de schone zon. Maar je zult spoedig in de donkerte van je ziel komen en geconfronteerd worden met delen van jezelf die niet konden worden gezien in het zonlicht – ze kunnen alleen in het donker worden ontdekt. Dus ga snel weer schijnen… en schitter in de donkerte. Je zult moed krijgen, en op een dag zul je de vogels weer horen zingen, het roodborstje weer zien, het vertrouwen weer krijgen dat je misschien een poosje kwijt was. Het zal allemaal weer van jou zijn. En als je al in het donker zit, en deze kaart komt tevoorschijn – dan zul je spoedig weer in het licht wandelen. En alles om je heen zal het wonder van de dag, en van het licht zijn, na de grote duisternis.

Zegeningen
Bereid je voor op een verandering – als je nu in het donker zit, en je ziel is vermoeid en doet pijn, houd moed, omdat het spoedig weer licht wordt, je je als herrezen zult voelen, en het wonder van het leven zult ervaren, zelfs het verleden is verwoest. Dit zal de grootste zegen zijn die je moet vasthouden – en de eenvoudigste metgezellen van de dag zullen je de meeste vreugde geven.

Verwensing
Wanneer ie onvoorbereid bent op een verandering, kun ie schrikken en in verwarring worden gebracht door het onverwachte. Maar dit is ook een belangrijk moment om ie vaardigheden en je gevoelens te testen – je zult in staat zijn om met deze verandering om te gaan, en deze met verve te doorstaan, hoe moeilijk deze ook lijken.

Advies
Weet dat verandering een gezond deel van het leven is, en zelfs de moeilijkste en pijnlijkste veranderingen in ons leven kunnen de perfecte voorwaarden scheppen voor onze eigen ontwikkeling en transformatie.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.