The Light Seers Orakel 9

9 – Kluizenaar

Tarot van de Lichtziener – Kluizenaar

Lichtprofetie: innerlijke reflectie, meditatie. Contemplatie, spirituele zoektocht, innerlijke wijsheid, spirituele mentor. Vind de spirituele gids in jezelf. Tijd doorbrengen weg van de drukte van alledag. “Kluizenaar”

Schaduwprofetie: terugtrekking uit de samenleving, isolatie. Eenzaamheid. Eeuwig zoeken zonder genezing. Het gevoel hebben te falen

Het is tijd om in heilige eenzaamheid te zijn en voor jezelf te zorgen. Als je je losgekoppeld voelt van je spirituele kompas, kan deze tijd van eenzame retraite je helpen je spirituele kompas weer op te bouwen. Zielsdoel, spiritueel ontwaken en diepe innerlijke wijsheid vloeien voort uit deze energie. Soms lopen we het risico zo op zichzelf te staan ​​dat we het contact met anderen verliezen, of erger nog, we kunnen zo diep ondergedompeld raken in onze strijdverhalen dat we onbewust beginnen te geloven dat onze wonden deel gaan uitmaken van onze eeuwige essentie. Terwijl we ons verdiepen in de diepten van zelfontdekking, moeten we onthouden dat onze constante zoektocht naar onze eigen genezing en innerlijke waarheid niet betekent dat we nu niet heel en genezen zijn. Kom uit je innerlijke afzondering met prachtige inzichten van de geest en sta jezelf toe het pad te bewandelen dat helder verlicht wordt door je hart.

Interpretatie van de  HERMIT

Interpretatie van de Major Arcana Hermit

Algemene betekenis : Een persoon die lijdt aan zijn eenzaamheid, maar niet toestaat dat anderen hem benaderen vanwege trots (trots).

Deze aanname wordt gemotiveerd door de wortel “walked”, die is afgeleid van het Engelse “shell” – shell, shell.

Afscheiding van de wereld. Geheime bedoelingen. De persoon die je nooit meer zult zien.

Kluizenaar in de lay-out (positie) voor werk . Doel (een persoon in zijn plaats). Het belooft geen geld boven het vereiste minimum. Duurzaam klein bedrijf. Zelden – ondergrondse zaken.

Een ongunstige kaart voor partnerschap en onderhandelingen: iedereen heeft zijn eigen mening.

De kluizenaar bevindt zich in een lay-out (positie) voor gezondheid. IJzeren staaf erin. modus. Lichamelijke conditie op peil houden door te sporten. Betekent vaak een oudere persoon.

De kluizenaar in de lay-out (positie) op de relatie Ongunstige positie. Niet bereid tot compromissen.

Een kluizenaar in een relatie kan een groot leeftijdsverschil vertonen (en zowel een man als een vrouw kan ouder zijn).

Als de kluizenaar uitvalt in combinatie met de nar of de duivel , kan het in dergelijke scenario’s de liefde (passie) betekenen van een oudere man “grijs haar in het hoofd, demon in de ribben”.

De kaart geeft geen enkele hoop op het ontmoeten van een nieuwe liefde. Als we het over een paar hebben, dan kunnen we zeggen dat ze zich in een zodanig stadium bevinden dat ze een beetje gescheiden van elkaar moeten leven.

Een kluizenaar in een lay-out (positie) voor iemands psychotype . Slim, deskundig, goed in wat hij doet. Zorgvuldig zijn tekortkomingen en ondeugden verbergen. Gaat met moeite naar toenadering (betekent niet een ongezellig persoon, maar niet in de ziel laten).

Mislukkingen in liefde en vriendschap. Regel vaak controles op de waarheid van gevoelens en klaag.

De kluizenaar in een opstelling (positie) als advies of waarschuwing. Verberg je gedachten. Zoek naar je doel, je “omhulsel”. Behoud uw status en kijk niet terug op het advies en de mening van anderen.

Soms een kaart van de manifestatie van Gods wil (vraag niet eens wat het is). Een persoon zal zijn “ik” moeten laten zien.

Hermit in lay-outs voor magische effecten . Oude corruptie.

De kluizenaar in de layout (positie) als resultaat. De kern van de zaak: “nee” – huwelijk, hechte relaties, geld (misschien een klein beetje).

Gezondheid – tot aan de staat van werkcapaciteit.

“Ja” – doel, eenzaamheid, kennis.

Kluizenaar omgekeerde positie

Algemene betekenis: Een situatie waarin een persoon wordt gedwongen om te communiceren, om zaken te doen.

De kluizenaar bevindt zich in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor werk. Uitbreiding van het bedrijf, verbindingen (indien nodig, niet naar believen). Gedwongen onderhandelingen. Werk niet uit interesse, niet uit roeping. Zoek naar werk.

De kluizenaar bevindt zich in een omgekeerde positie in de uitlijning (positie) op gezondheid. Slecht. De persoon is niet gezond. Problemen in het urogenitale gebied, druppelinfecties, ziekten van de wervelkolom (reflectie van de maan).

De kluizenaar bevindt zich in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor relaties. Ze willen niet, maar worden gedwongen contact op te nemen (dit geldt niet alleen voor echtgenoten, maar ook voor andere familieleden en gewone mensen).

In negatieve scenario’s kan het leiden tot afkoeling van gevoelens of onaangename verkering. Het kan ook betekenen dat je het gezin verlaat.

De kluizenaar staat in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) als advies of waarschuwing. Maak contact, ook al veroorzaakt het negatieve emoties, kom uit je schulp. Probeer te gaan waar je gewaardeerd wordt.

De kluizenaar in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) als resultaat. Het antwoord is in betekenis: de ontmoeting is “ja”; een baan krijgen – “ja, maar”; zullen ze verzoenen – “een slechte wereld”; gezondheid zal niet verbeteren; krijgt geen woonruimte.

Een andere kluizenaar is de dood door ouderdom

Zal het werken?  Ten eerste zal de zaak lang zijn en ten tweede moet alles wat met deze zaak verband houdt, zorgvuldig worden overwogen.

Wat ligt ten grondslag aan onze relatie?  Kluizenaar eenzaamheid.

Magie in mijn leven?  De kluizenaar kan genezen met kruiden, maar hij beoefent geen magie.

Wat is mijn gezondheidstoestand? Ouderdom brengt zelden ziekte met zich mee.

De combinatie van de grote arcana met de lasso van de kluizenaar

Hermit + Wheel = laat vertrek. Het gevoel van eenzaamheid verdwijnt geleidelijk. Het laat zich voelen dorst naar verandering. Het is tijd om de wereld te gaan zien en je horizon te verbreden.

Kluizenaar + Kracht = Onthouding. Je kracht wordt in je wakker, je persoonlijkheid streeft ernaar te bloeien en vereist nieuwe opties voor zijn ontwikkeling.

Kluizenaar + Gehangene = Verlating. Je tolereert geen eenzaamheid en hebt dringend behoefte aan communicatie.

Kluizenaar + Dood = Langzame transformatie, schemering van de ziel, vertrek uit de wereld.

Kluizenaar + Matigheid = Einde aan eenzaamheid. Het leven is in beweging. Nu heb je kansen op vooruitgang.

Kluizenaar + Duivel = Eenzaamheidsval. De verleiding van materiële goederen. Aanvallen van eigenliefde en irritatie.

Kluizenaar + Toren = verbroken relatie. Je hebt een overvloed aan energie en je kunt “dragen”. Het is beter om het heft in eigen handen te nemen.

Hermit + Star = de missie waaraan je jezelf hebt toegewijd is voltooid. Als je je gelofte houdt, zul je worden beloond naar je verdiensten. Het wachten is lang geweest en nu wacht je beloning.

Hermit + Moon = Er zal een late verandering in je leven zijn. Laat succes trekt echter de aandacht. Bijvoorbeeld vrouwelijk.

Hermit + Sun = hervatting van de activiteit wordt verwacht na een voldoende lange pauze. Werk hard en het geluk kan je toelachen.

Hermit + Judgement = er zal een verrassing gebeuren die je aan het denken zet. Je wachtte op het oordeel van het lot om te beslissen welke eisen je aan het leven stelt. Het is gedaan – en het is niet zo erg. Ga aan de slag, moeilijkheden kunnen worden overwonnen, verspil geen tijd!

Kluizenaar + Vrede = succes op lange termijn. Alles is betaald. Wegen zijn open. Je capaciteiten zijn eindelijk gerealiseerd.

Kluizenaar + Nar = Vertrek uit de wereld. Verlaat je illusies – ze zijn gevaarlijk. Het is tijd om aan de slag te gaan. Om jezelf te verliezen.

Hermit + Mage = vind verborgen talent.

Kluizenaar + Hogepriesteres = zelfbegrip, zelfverdieping; wijd je aan de studie van geheime kennis.

Kluizenaar + Keizerin = vruchtbare zoektocht.

Kluizenaar + Keizer = macht over jezelf verkrijgen.

Hermit + Hierophant = zoek een spirituele leraar.

Hermit + Lovers = het ontstaan ​​van verbindingen en relaties.

Hermit + Chariot = gebroken eenzaamheid.

Kluizenaar + Kracht = naleving van een vasten of gelofte.

Kluizenaar + Rad van Fortuin = einde gevangenschap.

Kluizenaar + Gerechtigheid = gerechtigheid vinden; de rol van arbiter op zich nemen.

Kluizenaar + Gehangene = gedwongen eenzaamheid of gevangenschap.

Kluizenaar + Dood = staat van rouw.

Kluizenaar + Temperance = wondgenezing na verlies.

Kluizenaar + Duivel = bidden tot de verkeerde god; obsessie.

Kluizenaar + Toren = verlichting.

Hermit + Star = hoop licht te werpen op iemands lot; spirituele weg.

Kluizenaar + Maan = verborgen ziekte; zelftest.

Hermit + Sun = vinden wat je zocht.

Kluizenaar + Oordeel = spirituele ervaring.

Kluizenaar + Vrede = persoonlijkheidsintegratie; idee en de uitvoering ervan.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.