The Light Seers Orakel 8

8 – Kracht

Tarot van de Lichtziener – Kracht

Lichtprofetie: moed, kalmte, stilte, kracht, invloed, gracieus leiderschap. Begenadigd genezer. Hart en geest. Spirituele vragen. Medeleven. Soms – lust en dierlijk instinct.

Schaduwprofetie: gebonden door angst. Schroom. Een herinnering om je niet te laten leiden door het “reptielenbrein”. De behoefte aan zelfbeheersing. zelfdestructieve impulsen.

Wees moedig, beste ziener. Belichaam uw licht en straal moedig in het aangezicht van gevaar of onzekerheid. Stap in geduld en absolute sereniteit en doe een gracieuze poging voor het grotere goed. Er is grote standvastigheid in uw kalme hart, en vriendelijkheid zal niet worden aangezien voor zwakte wanneer u uw geschenk van onbaatzuchtige liefde met de wereld deelt. Laat vertrouwen en kalmte je leiden naar je verlangens zonder overmatige kracht of agressie. Zorgvuldig bewustzijn zal nu veel nuttiger zijn dan strakke controle. Deze kaart herinnert je eraan dat je standvastig moet zijn in je overtuigingen en verlangens en standvastig moet blijven door betrokken te zijn bij de huidige situatie. Je bent krachtig en je zuivere hart zal een baken van kracht en inspiratie zijn voor de mensen om je heen.

Interpretatie van de KRACHT

Interpretatie van de Major Arcana Strength

Algemene betekenis : De combinatie van ziel en geest, actief en passief, geestelijk en stoffelijk.

Kracht in de lay-out (positie) voor werk. Een kaart van elke macht, inclusief de macht van geld.

Partnerschap, wederzijds voordelige contacten.

Redelijk betaalde baan.

Een van de magische kaarten is genezing, liefdesmagie (uit welwillende motieven), spontane magie (charme).

Kracht in de lay-out (positie) op gezondheid. Vrolijkheid, energie, goede gezondheid.

Kracht in de lay-out (positie) van liefde. De beste kaart. Geestelijke en fysieke relaties in harmonie. Betekent niet wettelijk huwelijk.

De relatie is levendig en zeer gepassioneerd.

Dit is de relatie van het einde van de “candy-flower” -periode, wanneer de beperkingen al zijn weggegooid en er nog maar één woord “seks” in het hoofd rondtolt.

Soms kunnen ze jaloezie aanduiden, bovendien pijnlijke en abnormale jaloezie (nogmaals, passie wordt terugverdiend), maar hier moet je kijken welke kaarten er in de buurt zijn. In een negatieve omgeving kan het duiden op seksueel geweld.

Kracht in de lay-out (positie) op het psychotype van een persoon. Een mens handelt in periodes: een periode van krachtige activiteit wordt vervangen door een periode van rust (opladen). Energiek, contact, met ontwikkelde intuïtie.

Kracht in de uitlijning (positie) als advies of waarschuwing. Wees niet alleen. Vind vrienden, bondgenoten, partners. Toon aandacht. Begin of ga door met daten. Maar ga niet te ver, blijf bij een redelijke middenweg.

Voor werk – advies om te werken, om inspanningen te leveren.

Kracht in de indeling (positie) daardoor. “Ja”. Alle verbeteringen (geld, zaken, gezondheid) in positieve zin.

Kracht (omgekeerd)

Kracht om in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) te werken. Cash verlies (soms gerichte kosten).

Ruzies met partners, conflict, afscheid.

Ontslag, niet-betaling van salarissen, ruzie met collega’s.

Plannen breken.

Kracht in een omgekeerde positie in de uitlijning (positie) op gezondheid. Verwondingen, wonden, zwakte, verzwakking van het immuunsysteem.

Dood betekent niet, maar kan de bijbehorende kaarten vergezellen.

Kracht in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) voor een relatie. Afscheid, ruzie, onenigheid, meningsverschillen. Mensen kijken anders naar relaties.

Kracht in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) als advies en waarschuwing. Tip: doe moeite of geef geld uit.

Waarschuwing: over een mogelijke scheiding (soms advies om te vertrekken), over ruzies, over verlies van geld, gezondheid.

Kracht in een omgekeerde positie in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) als resultaat. Het antwoord is nee. “Ja” op vragen over pauzes, iets stoppen.

De combinatie van de Major Arcana Strength met andere kaarten:

Kracht + Gehangene = liefdesaffaire. Krachten worden tevergeefs verspild – een persoon kan de dingen niet zien zoals ze zijn. De omgeving lijkt hem ondersteboven. Allereerst moet je leren hoe je je kracht kunt beheersen en dan sta je stevig op je voeten.

Kracht + dood = test van kracht. Je staat op het punt een nieuwe transformatie van persoonlijkheid te ondergaan. De kracht die het veroorzaakte is al verschenen of staat op het punt te verschijnen aan je horizon.

Kracht + Temperance = breken met een geliefde. Je moet terugkeren naar de bronnen van je innerlijke kracht, deze loslaten en de afhankelijkheid van je directe omgeving overwinnen.

Kracht + Duivel = Gewelddadige passie. Een persoon staat onder de krachtige invloed van zijn instincten, is volledig afhankelijk van fysieke neigingen en streeft ernaar zijn passie te bevredigen, waarbij hij alles op zijn pad wegvaagt.

Kracht + Toren = oude banden verbreken. De man overschatte zijn kracht, overbelastte zichzelf.

Power + Star = een verpletterende overwinning. Hoge vaardigheid en professionaliteit.

Kracht + Maan = Contractiefase. Een voorgevoel van het nieuwe geeft aanleiding tot sterke impulsen in de ziel, die nieuwe mogelijkheden openen.

Kracht + Zon = fysieke activiteit. Eigenwaarde en ambitie van een persoon die de arena van het leven is binnengegaan om te vechten voor een plek onder de zon.

Kracht + oordeel = een persoon verscheurd door passies. De laatste ronde in je strijd. Beslissende veranderingen zijn nabij, de voorbereiding daarop is niet merkbaar voor het oog.

Kracht + Vrede = Beloning. Juiste manier. Hoop zal uitkomen.

Kracht + Nar = scheiding. Voordat u uw plannen uitvoert, zult u veel problemen moeten oplossen.

Zal het werken?  Je zult al je kracht nodig hebben om af te maken waar je aan begonnen bent.

Wat ligt ten grondslag aan onze relatie?  Kleuterschool.

Magie in mijn leven?  Deze kaart geeft eerder de magische kracht van het YIN-type aan.

Wat is mijn gezondheidstoestand? Herstel zal moeilijk zijn, zelfs als u zich niet ziek voelt.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.