The Light Seers orakel 76

Koningin van Pentakels

Lichtprofetie: genezer, attente ouder, zelfvoorzienend persoon, materiële rijkdom, overvloed, kracht van familie en samenleving, vriendelijk en zorgzaam hart, aardsheid, vrijgevigheid.

Schaduwprofetie: financiële stress, egocentrisme, “verstikking” door zorg, onzorgvuldigheid in het ouderschap, overmatige toegeeflijkheid, onbalans tussen werk en privé, materialisme.

Deze zelfvoorzienende koningin herinnert je eraan om in overvloed te stappen vanuit de schaduwen die je in je oude comfortzone houden. Jij bent Veilig. Besteed aandacht aan uw financiën, verhoog uw geldspel en geef uzelf toestemming om naar de top van het klassement te klimmen. Dit is een positieve boodschap van troost en geluk, dit aardse medicijn voorspelt een goed leven in de materiële wereld. Maak contact met de natuur om vrede, genezing en kracht te vinden, en gebruik de beschikbare overvloed om stabiliteit in je situatie te brengen. Overlaad anderen met warme zegeningen vanuit het hart, aangezien de thema’s loyaliteit, familie en gemeenschap op dit moment centraal staan ​​in je leven. Uw zorgzame en nuchtere benadering zal stabiliteit en steun brengen aan degenen in uw leven. Span jezelf niet te veel in en sta jezelf niet toe om overbezorgd te zijn voor anderen. Ze moeten zelf leren lopen. Verhoog je gevoel van eigenwaarde, verbeter en schenk de kracht van je krachtige liefde.

Koningin van Pentakels

Kenmerken: Aardwater. Steenbok

Interessante, goed verzorgde vrouw, goede smaak, esthetiek, redelijke vrijgevigheid

Koningin van Pentakels in de lay-out (positie) voor evenementen : financieel welzijn, serieus werk, plezier in het werk. Ontmoeting met de Koningin van Pentakels.

Koningin van Pentakels in de lay-out (positie) voor zaken : gevestigde, stabiele inkomsten, er kunnen notariskantoren zijn.

Koningin van Pentakels in de lay-out (positie) voor Beroep : alles met betrekking tot toegepaste kunst, landschapsontwerp, bloemsierkunst.

Koningin van Pentakels in de lay-out (positie) op Gezondheid : zeer goede verzorging van het lichaam.

Koningin van Pentakels in de uitlijning (positie) op Relaties : goed, mensen helpen elkaar oprecht, geven om elkaar.

Koningin van Pentakels in een lay-out (positie) als Raad : om uiterlijke schoonheid aan elk object te geven.

De koningin van Pentakels in de opstelling (positie) als waarschuwing : blijf niet in je eigen wereld.

Koningin van Pentakels in een lay-out (positie) als Uitkomst : “Ja” creativiteit zal tot een goed resultaat leiden

Omgekeerde Koningin van Pentakels

Kenmerken : Verspilling of hebzucht, somberheid, wanbeheer, angsten, hysterie. kan slapen, erg ongelovig.

De Koningin van Pentakels staat ondersteboven in de afstemming (positie) op Gebeurtenissen : omkoping, ongebruikte situatie, achtervolging van geld of financiële problemen. Ontmoeting met de omgekeerde Koningin van Pentakels.

Koningin van Pentakels in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) op Business : werk in schokken, overdreven welvaart, intriges, wanbeheer.

Koningin van Pentakels in een omgekeerde positie in de uitlijning (positie) op Gezondheid : een persoon geeft weinig om de schoonheid van het lichaam.

De koningin van Pentakels staat in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) op Relaties : het leven stokt, veel driftbuien, weinig verantwoordelijkheid en respect.

Koningin van Pentakels in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) als Raad : neem de tijd, dubbelcheck alles.

De koningin van Pentakels in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) als waarschuwing : word geen hebzuchtige stiefmoeder.

De koningin van Pentakels in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) als resultaat : “Nee.” stuit op achterdocht, wanbeheer.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.