The Light Seers orakel 75

Ridder van Pentakels

Lichtprofetie: doorzettingsvermogen en ijver, vastberadenheid. Duurzaamheid, duurzaam materiaal, veiligheid, pragmatisme, expansie

Schaduwprofetie: focus op materieel welzijn, workaholisme, egoïsme of kilheid, luiheid, schadelijke labels, stagnatie of gevoelens van stagnatie, overmatige conventionaliteit (conservativiteit)

Hij werkt, bewerkt zijn land en geniet van elke minuut. Praktischer dan andere ridders, verbetert hij alles om hem heen (en degenen van wie hij houdt) met zijn constante en consistente werk. Toegewijd aan de zaak “het fundament versterken”, verzekert hij u dat de extra inspanning van vandaag uw oogst morgen zal vergroten. Het is tijd om felle loyaliteit, trots en betrouwbaarheid te tonen – en voor uw ruimte te zorgen door uw ambities te onthullen! Soms is deze energie zo stabiel dat het een lus lijkt te zijn, dus als je weerstand voelt of liever in stilstand blijft, probeer dan het plezier in progressie te ontdekken. Het belangrijkste is de reis. Ontketen je hartverscheurende enthousiasme door jezelf toe te staan ​​in iets helders te geloven. Dit is de kaart van het oneindige

Uitbreidingen, en met tijd en vertrouwen zullen je zaden groeien. Volg je plannen en beloften en verlos jezelf van de stagnatie die je ervan weerhoudt je droom waar te maken.

Interpretatie van de kaart Ridder van Pentakels (munten)

Interpretatie van de Tarotkaart Ridder van Pentakels

Kenmerken: Lucht van de aarde. Maagd

Workaholic, meest betrouwbare held van allemaal, praktisch, punctueel, een beetje traag, voorzichtig, weet wat hij doet, een onmiskenbare realiteitszin.

Ridder van Pentakels (munten) in de lay-out (positie) op Evenementen : werkgerelateerd succes, vertrek naar het werk. Ontmoeting met de Ridder van Pentakels.

De Ridder van Pentakels (munten) in de lay-out (positie) voor Business : langzaam maar zeker groeiend, er is een solide basis, solide deals, magazijnen, opslagfaciliteiten, een goede achterhoede.

Ridder van Pentakels (munten) in de lay-out (positie) voor bezetting : managers, managers, financiers, landmeters, geologen, archeologen.

Ridder van Pentakels (munten) in de lay-out (positie) op Gezondheid : fysieke kracht, uithoudingsvermogen, langeafstandsloper.

Ridder van Pentakels (munten) in de lay-out (positie) op Relaties : betrouwbaar, traditioneel, sterk, volwassen.

Ridder van Pentakels (munten) in de lay-out (positie) als Raad : neem alleen serieuze en bewezen gevallen aan.

Ridder van Pentakels (munten) in de lay-out (positie) als waarschuwing : word geen betweter die fantasieën afwijst.

Ridder van Pentakels (munten) in de lay-out (positie) als resultaat : “Ja.” langzaam het gewenste resultaat nadert.

Omgekeerde Ridder van Pentakels (munten)

Kenmerken: Rekensluw, hebzuchtig en lui, gebrek aan realisme of traag van begrip.

Ridder van Pentakels (munten) in een omgekeerde positie in het scenario (positie) op Gebeurtenissen : gebrek aan vooruitgang, onverwachte uitgaven, zinloze inspanningen, gebrek aan werk. Ontmoeting met de omgekeerde Ridder van Pentakels.

Ridder van Pentakels (munten) in een omgekeerde positie in het scenario (positie) op Business : altijd te laat met alles, slecht geplande transacties, weinig of helemaal geen geld.

Ridder van Pentakels (munten) in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) op Gezondheid : niet ernstig, maar ergens doet iets constant pijn.

Ridder van Pentakels (munten) ondersteboven (positie) op Relaties : gevoelens zijn allang vergeten, veel onvrede, muggenzifterij.

Ridder van Pentakels (munten) in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) als Raad : bereid je voor op onverwachte financiële uitgaven, bespaar.

Ridder van Pentakels (munten) in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) als waarschuwing : het gevaar bestaat dat u de echte blik verliest en voor speculatie valt.

Ridder van Pentakels (munten) in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) als uitkomst : “Nee.” je loopt de voordelen mis.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.