The Light Seers orakel 73

10 van pentakels

Lichtprofetie : spirituele en materiële overvloed, gemeenschap, vrijgevigheid, rijkdom en welvaart, erfgoedcreatie, traditionele ideeën over rijkdom en geld, positieve resultaten.

Schaduwprofetie : het najagen van luxe en status, een negatieve houding ten opzichte van rijkdom, een herinnering om de rijkdom die je hebt gevonden te delen, kan duiden op financieel verlies of vertragingen in geld.

Interpretatie van de Tien van Pentakels (munten) kaart

Interpretatie van de Tarotkaart 10 van Pentakels

Kaartnaam: Lord of Wealth

Correspondentie – aarde (zonder toevoegingen van de letters van de naam); Sephira – Koninkrijk (Malkuth)

Toelichting (algemene betekenis): volledig welzijn, erfgoed, continuïteit.

Tien van Pentakels (munten) in de lay-out (positie) voor het evenement: alle belangrijke familieaangelegenheden; wat blijft er over voor nakomelingen, wat kan worden geërfd. fundamentele waarden. Vaste grond onder je voeten krijgen.

10 pentakels (munten) in de lay-out (positie) voor werk. Een zeer sterke, veelbelovende, multi-profit onderneming. Vaak familiair en erfelijk. Erfelijke beroepen, handelshuizen met een naam, een groot bouwbedrijf.

Tien van Pentakels (munten) in een lay-out (positie) voor gezondheid.  Goede gezondheid, goede erfelijkheid (er kunnen erfelijke ziekten zijn, maar de gezondheid niet ondermijnen).

Tien van Pentakels (munten) in een lay-out (positie) voor relaties. Sterke relaties gebaseerd op de belangen van eigendom (fusie van kapitaal): allereerst de belangen van het gezin en eigendom, ten slotte – de emoties van het individu. Kennismaking en huwelijk met de indiening van de ouders. Sterk, veelbelovend, valt niet uit elkaar.

Een dozijn pentakels (munten) in een lay-out (positie) voor iemands psychotype. Huiselijk, familie. “Uit een goede familie.” Conservatief, met materiële gehechtheden (houdt van geld).

Tien van pentakels (munten) in de lay-out (positie) van advies of waarschuwing. Tip: houd rekening met de mening en belangen van de familie.

Een woord van waarschuwing: blijf niet hangen in familiekwesties.

Een tiental pentakels (munten) in een lay-out (positie) als resultaat. Het antwoord is ja. Het zou leuk zijn om het familieverleden op te pakken, de familiearchieven op te ruimen, de genealogie te bestuderen.

Bovendien : de kaart toont een vader, moeder, zoon en dochter, versleuteld in de goddelijke naam, de patriarch – als de god Sabaoth, de hond, als het koninkrijk van de natuur en de Sephiroth-boom (maar zonder paden).

Omgekeerde Tien van Pentakels (munten) 

Toelichting (algemene betekenis): Pragmatische en harde materiële aanpak.

Tien van Pentakels (munten) in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor het evenement: hamsteren, voortdurende bezorgdheid over het gezinsbudget, toegenomen belangstelling voor de financiële kant van het gezinsleven. Geschillen met betrekking tot eigendom.

Tien Pentacles (munten) ondersteboven in een lay-out (positie) voor werk. Zaken worden op hoog niveau gedaan, maar het salaris van ondergeschikten wordt zeer spaarzaam betaald. De eis dat iedereen in het team strikt verantwoordelijk is voor zijn werk (strikte eis), strikte discipline; maar beschermde positie.

Tien van Pentakels (munten) ondersteboven in een lay-out (positie) voor gezondheid.  Geen erg goede afstamming. De gezondheid is niet erg goed.

Tien van Pentakels (munten) in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) voor relaties. Betrekkingen op een puur materiële basis, economisch. Iedereen vervult zijn rol: de vrouw is op de boerderij, de man is de kostwinner. Patriarchaat, domostroy.

10 pentakels (munten) in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) voor iemands psychotype. Extreem conservatief, bekrompen interesses, Filistijn, primitief in intellectuele ontwikkeling.

Tien van Pentakels (munten) in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) van advies of waarschuwing. Tip: houd u uitsluitend bezig met het regelen van familieaangelegenheden.

Waarschuwing: ga niet in op alledaagse problemen.

Een dozijn pentakels (munten) in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) als resultaat. Beperkte interesses, verveling.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.