The Light Seers orakel 72

 

9 van Pentakels

Lichtprofetie : spirituele en materiële voldoening, persoonlijke prestaties, innerlijke rust, bereikte en gemarkeerde mijlpalen, energie van een succesvolle oogst, tevredenheid.

Schaduwprofetie : de noodzaak om uw relatie met werk te evalueren, kan wijzen op materieel succes, eenzaam voelen, workaholic, weten dat alleen geld nooit zal komen, financiële vertragingen, druk om succesvoller te lijken dan u bent.

Interpretatie van de kaart Negen van Pentakels (munten)

Interpretatie van de Tarotkaart 9 van Pentakels

Kaartnaam: Heer van materiële winst.

Correspondentie – aarde (zonder toevoegingen van de letters van de naam); Sephirah – Vorm.

Toelichting (algemene betekenis): hoge positie, aanzien, opklimmen naar een hoger maatschappelijk niveau.

Negen van Pentakels (munten) in de lay-out (positie) voor het evenement: zelfvoorziening, comfort, veiligheid, niveau (glorie), dat voor altijd zal blijven. Negen van Pentakels (munten) in de lay-out (positie) voor werk. Welvaart, groei, vooruitzichten, hoge inkomens, promoties, rijkdom, alles is goed.

9 pentakels (munten) in de lay-out (positie) voor gezondheid.  Gezondheid staat bovenaan. Een persoon is bereid om veel geld te investeren in zijn gezondheid en uiterlijk.

Negen van Pentakels (munten) in de lay-out (positie) voor relaties. Zeer betekenisvolle relaties uitgevoerd op hoog niveau. “Rituele” relaties (ceremonieel, volgens tradities). Ongebruikelijke, speciale relatie. Het kan betekenen dat het paar in hun relatie geïsoleerd is van anderen die hun “eigenaardigheden” niet begrijpen. Het verlies van zo’n relatie verandert meestal in een enorme tragedie.

Het kan de eenzaamheid betekenen van partners in een relatie of zelfvoorzienende mensen, eenzaam vanwege hun “kenmerk”, ongelijkheid

Betekent vaak een rijke weduwe (weduwnaar).

Negen van pentakels (munten) in een lay-out (positie) voor iemands psychotype. Een witte kraai in de samenleving: een nouveau riche (parvenu), die glans heeft geleerd, of iemand die zich op andere manieren onderscheidt van de massa (niet door grappenmakerij, maar door stijl); of streven om te zijn/lijken te zijn.
In het gebruikelijke geval – een goede gastheer (gastvrouw).

Negen van Pentakels (munten) in de lay-out (positie) van advies of waarschuwing. Advies: benadruk uw individualiteit, wees niet bang om op te vallen tussen de massa, verklaar uzelf.

Waarschuwing: maak je niet los van het team, val niet te veel op.

Negen van Pentakels (munten) in de lay-out (positie) als resultaat. Het antwoord is ja. Een periode van grote prestaties, sociale groei (of trotse eenzaamheid).

Bovendien : elke negen is volledigheid, die niets nodig heeft. Dit is het definitieve ontwerp, zelfvoorziening.

Omgekeerde negen van Pentakels (munten)

Uitleg (algemene betekenis): hoogteverlies, val.

9 pentakels (munten) in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor het evenement: de gebeurtenissen zijn een beetje vernederend; statusverlaging; inconsistentie van gedrag met de ingenomen positie.

Negen van Pentakels (munten) in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor werk. Nog steeds niet slecht, maar er is een daling in niveau (of inkomen; of verlies in reputatie; of degradatie).

Deze kaart wordt gebruikt voor vervalsingen onder serieuze handelsmerken of goederen die bij de eerste release van hoge kwaliteit waren, maar daarna achteruit gingen.

Negen van Pentakels (munten) in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor gezondheid.  Gezondheid is goed, maar armoedig.

Negen van Pentakels (munten) in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) voor relaties. Verlies van respect voor een partner, waardedaling van een partner in de ogen van een ander, ontmaskering (teleurstelling). Verlies van relatiewaarde. De relaties zijn slechter dan voorheen.

Negen van pentakels (munten) in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) voor iemands psychotype. Een persoon met een hoog/laag zelfbeeld. Een vernederende positie voor zichzelf ervaren (gedegradeerd, maar niet ontslagen).

Negen van Pentakels (munten) in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) van advies of waarschuwing. Tip: verminder verzoeken (behoeften).

Waarschuwing: het zal pijnlijk zijn om van een bezette hoogte te vallen (en de val is onvermijdelijk, de persoon is niet langer in staat om het niveau vast te houden).

Negen van Pentakels (munten) in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) als resultaat. Algemene achteruitgang van de levensstandaard.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.