The Light Seers orakel 71

8 van Pentakels

Lichtprofetie : beheersing van vaardigheden, expert, vakmanschap, “maatregelen” die u in uw werk stopt, geduld en vastberadenheid, methodische vooruitgang, het vinden van het doel van uw ziel.

Schaduwprofetie : labels zoeken ten nadele van zichzelf, burn-out of opgeven, sporadische exit, onervarenheid, behoefte aan extra vaardigheden, perfectionisme dat leidt tot minderwaardigheidsgevoelens, gebrek aan plezier op het werk.

Interpretatie van de kaart Acht van Pentakels (munten)

Interpretatie van de Tarotkaart 8 van Pentakels

Kaartnaam: Lord of Prudence.

Correspondenties – de aarde van de aarde; brief Hij (laatste); Sephira glorie

Uitleg (algemene betekenis): flow, eindeloze arbeidsactiviteit.

Acht van Pentakels (munten) in de lay-out (positie) voor het evenement: de behoefte aan dagelijkse eentonige inspanningen, de mogelijkheid om naar een nieuw niveau te gaan.

Acht van Pentakels (munten) in de lay-out (positie) voor werk. Transportband, massaproductie, gevestigde werking. Goed, stabiel inkomen. Er moet veel kwaliteitswerk worden verricht.

8 pentakels (munten) in de lay-out (positie) voor gezondheid.  Een toestand van extreme vermoeidheid. Voortdurend een slechte gezondheid overwinnen om zaken te doen (met bijbehorende gevolgen). Lange weerstand tegen ziekte, en dan ziekte bij de geringste verzwakking van zelfbeheersing. Toont werk aan het lichaam met behulp van allerlei oefeningen: yoga, Qigong, etc.

Acht van Pentakels (munten) in een lay-out (positie) voor relaties. Relaties als mechanisme. Stevig en goed afgesteld. Niet te emotioneel, heb respect voor elkaar. Op basis van gemeenschappelijke belangen gaat het bedrijf uit elkaar – de relatie wordt verbroken, of vice versa, dit is de sleutel tot kracht).

De Acht van Pentakels (munten) in een lay-out (positie) voor iemands psychotype. Een workaholic die niet stil kan zitten.

Acht van Pentakels (munten) in de lay-out (positie) van advies of waarschuwing. Tip: werk.

Waarschuwing: overwerk niet.

Acht van Pentakels (munten) in een lay-out (positie) als resultaat. Het antwoord is ja. Er zal veel werk zijn.

Optioneel : bevat de mogelijke start van de volgende cyclus. Zeer productief, maar hard gecodeerd.

Omgekeerde acht van Pentakels (munten)

Uitleg (algemene betekenis): halsoverkop aan het werk, obsessie met werk.

Acht van Pentakels (munten) in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor het evenement: werk zonder slaap en rust (kan voorafgaan aan een soort doorbraak).

8 pentakels (munten) in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor werk. Door overwerk dreigt de zaak uit het oog te verliezen. Veel dingen tegelijk begrijpen (of moeten doen) leidt tot een afname van de kwaliteit van het werk. Zeer veeleisende klant, werk met hoge eisen. Het levert geld op en betekent een stap naar een serieuze doorbraak naar een nieuw niveau.

Acht van Pentakels (munten) in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor gezondheid.  Onverschilligheid voor de eigen gezondheid en die van anderen. Geleidelijke en constante vermoeidheid in de loop van de tijd. Chronische vermoeidheid leidt tot storingen van het hele organisme.

Acht van Pentakels (munten) in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) voor relaties. Te zakelijk, gebaseerd op redelijke beslissingen, niet op gevoel. Partners beginnen het contact te verliezen als ze iedereen heeft het te druk met zijn eigen zaken.

Acht van Pentakels (munten) in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) voor iemands psychotype. Een persoon die verdwaald is in de massa zaken, geobsedeerd door werk.

Acht van Pentakels (munten) in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) van advies of waarschuwing. Tip: Verlaag de werkdruk en maak zo snel mogelijk af waar je aan bent begonnen.

Waarschuwing: je neemt te veel aan.

Acht van Pentakels (munten) in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) als resultaat. Heb een baan.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.