The Light Seers orakel 70

7 van Pentakels

Lichtprofetie : een moment voor pauze en reflectie, een staat van dankbaarheid, herevaluatie van iemands reis, wachten om de vruchten van zijn arbeid te verzamelen, een teken om door te gaan.

Schaduwprofetie : te snel opgeven, ongeduld, verlies van geloof, niet vervullen, teleurstelling in beloningen.

Interpretatie van de Zeven van Pentakels (munten) kaart

Interpretatie van de Tarotkaart 7 van Pentakels

Kaartnaam: Lord of Incomplete Success.

Correspondenties – de lucht van de aarde; brief Wauw; sefira – Overwinning.

Uitleg (algemene betekenis): Ontevredenheid over de vruchten van iemands arbeid, vermoeidheid.

7 pentakels (munten) in de lay-out (positie) voor het evenement: de noodzaak om de strategie te veranderen om het doel te bereiken; kleine oogst.

Zeven van Pentakels (munten) in de lay-out (positie) voor werk. Grote investering – weinig rendement; Veel werk, laag loon. Inefficiënte productie. De noodzaak om de benadering van het bedrijfsleven te veranderen. Misschien is de periode waarin fondsen worden geïnvesteerd in het creëren van bodem onder hun voeten, en moet geduld worden getoond in afwachting van een rendement op de investering.

Zeven van Pentakels (munten) in een lay-out (positie) voor gezondheid.  Nerveuze en fysieke uitputting. Avitaminose. U moet versterkende middelen (vitamines, supplementen) nemen.

Zeven van Pentakels (munten) in een lay-out (positie) voor relaties. Ontevredenheid over de manier waarop relaties zich ontwikkelen. Er moet iets veranderd worden. Een van de partners investeert alleen in de relatie, terwijl de ander alleen ontvangt. Of de ene werkt de hele tijd en de tweede wordt aan zichzelf overgelaten (beiden zullen iets willen veranderen).

Zeven van Pentakels (munten) in een lay-out (positie) voor iemands psychotype. Altijd druk, overweldigd, ontevreden. Ondanks dat hij alles heeft wat hij nodig heeft, is hij ontevreden over zijn leven.

Zeven van Pentakels (munten) in de lay-out (positie) van advies of waarschuwing. Tip: verander je aanpak

Waarschuwing: ontevredenheid over het resultaat.

Zeven van Pentakels (munten) in een lay-out (positie) als resultaat. Het antwoord is nee. Laag rendement, het resultaat valt lager uit dan verwacht.

Omgekeerde  zeven van Pentakels (munten)

Toelichting (algemene betekenis): onzorgvuldigheid, vast komen te zitten in mislukkingen; alles loopt uit de hand.

7 van pentakels (munten) in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor het evenement: er wordt te weinig gedaan om een ​​serieus resultaat te krijgen (weinig geïnvesteerd – er wordt weinig verkregen). Dom gedrag levert domme resultaten op.

Zeven van Pentakels (munten) in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor werk. Zeer gemiddeld bedrijf of werk. Het werk loopt uit de hand door een gebrek aan materiële interesse (of vanwege de mening dat het geen zin heeft hoeveel je ook investeert).

Zeven van Pentakels (munten) in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor gezondheid.  Onzorgvuldige houding ten opzichte van gezondheid. Weinigen zorgen voor hun gezondheid.

Zeven van Pentakels (munten) in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) voor relaties. Medium; niet gebouwd, aan het toeval overgelaten: die zijn er tenminste, en oké.

Zeven van Pentakels (munten) in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) voor iemands psychotype. Inert naar iedereen. Wachten op een vriendelijke oom die zijn problemen komt oplossen. Onzorgvuldig, onverschillig, onverschillig.

Zeven van Pentakels (munten) in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) van advies of waarschuwing. Tip: ga rustig om met kleine tegenslagen.

Let op: Laag resultaat is mogelijk door gebrek aan interesse.

Zeven van Pentakels (munten) in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) als resultaat. Dingen zullen langzaam gaan en zonder uw deelname.

Bovendien : er is geen consensus over de interpretatie van de kaart, je moet kijken hoe een bepaalde waarzegger zich zal gedragen in een bepaald kaartspel.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.