The Light Seers orakel 69

6 van Pentakels

Lichtprofetie : tweezijdige overvloed van geven en ontvangen, liefdadigheid, positieve en genereuze houding, financiële vooruitgang, ontwaken, in de stroom.

Schaduwprofetie : overmatig geven of overmatig ontvangen, oppotten, gebrek aan genade, veroordeling van andermans lot in het leven, egoïsme, de stroom blokkeren.

Interpretatie van de kaart Zes van Pentakels (munten).

Interpretatie van de Tarotkaart 6 van Pentakels

Kaartnaam: Heer van materieel succes.

Correspondenties zijn het water van de aarde, de letter He, de sephirah Beauty.

Uitleg (algemene betekenis): vergelding naar verdienste (alleen voor het meest noodzakelijke), verdeling in justitie, hulp krijgen, praktisch advies.

6 pentakels (munten) in de lay-out (positie) voor het evenement: welverdiend (gewonnen) succes; beloning.

Zes van Pentakels (munten) in de lay-out (positie) voor werk. Verbetering van het bedrijfsleven, verhoging van het inkomen, de opkomst van succesvolle partners, tijdige investering van geld in het bedrijfsleven (voorspelt op het eerste gezicht vaak investeerders in hopeloze situaties). Bescherming. Goede inkomsten, veelbelovende zaken. In tegenstelling tot de aas zijn al deze voordelen wereldser, meer verwacht en verdiend, minder groot. Ze vallen niet “uit de lucht”, maar belonen voor wat ze hebben gedaan.

Zes van Pentakels (munten) in een lay-out (positie) voor gezondheid.  Een afgemeten levensduur is vereist; gezondheid moet worden geïnvesteerd. Behandeling is goed en duur. Mogelijke financiële hulp voor behandeling, of de noodzaak om deze te zoeken.

Zes van Pentakels (munten) in een lay-out (positie) voor relaties. Gemeten, rustig, mooi georganiseerd. Geld, rente, kracht, etc. worden geïnvesteerd in relaties.
De ene partner betuttelt de ander (bevat of ondersteunt sterk). Ofwel een partner is op de een of andere manier superieur aan de tweede, neerbuigend voor hem. Het huwelijk kan ongelijk zijn (in welke zin dan ook).

Zes Pentakels (munten) in een lay-out (positie) voor iemands psychotype. Genereus, nobel, liefdevol om te betuttelen.

Zes van Pentakels (munten) in de lay-out (positie) van advies of waarschuwing. Tip: accepteer/bied hulp (indien van toepassing).

Waarschuwing: geef geen dure geschenken, accepteer geen geschenken van vreemden, neem geen steekpenningen aan/geef ze niet.

Zes van Pentakels (munten) in een lay-out (positie) als resultaat. Dankbaarheid ontvangen voor prestaties uit het verleden. Het antwoord is ja.

Omgekeerde  zes van Pentakels (munten)

Uitleg (algemene betekenis): pronken, bluffen, capaciteiten overdrijven, gedrag benadrukken.

6 pentakels (munten) in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor het evenement: stof in de ogen werpen; acties die niet in verhouding staan ​​tot de gelegenheid.

Zes van Pentakels (munten) in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor werk. Grote horecakosten, te veel betaalde bedragen, slechte investeringen, verkeerd gerichte inspanningen. Te vriendelijke houding ten opzichte van partners (ondergeschikten).

Zes van Pentakels (munten) ondersteboven in een lay-out (positie) voor gezondheid.  Een te dure behandeling of zelfs weggegooid geld.

Zes van Pentakels (munten) in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) voor relaties. Mijn verdiensten benadrukkend: ik doe zoveel voor je; Ik heb je zo’n duur cadeau gegeven.

Zes van Pentakels (munten) in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) voor iemands psychotype. Opschepperig, opschepperig, openbare speler, houdt van pronken.

Zes van Pentakels (munten) in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) van advies of waarschuwing. Tip: heb geen spijt van wat je hebt uitgegeven, verfraai beter wat je hebt.

Waarschuwing: verspil geen geld.

Zes van Pentakels (munten) in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) als resultaat. Je hebt een te dure manier gekozen om het probleem op te lossen.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.