The Light Seers orakel 67

4 pentakels

Lichte profetie : stabiliteit, economie, succes, de behoefte aan meer vrijgevigheid, in de stroom van het universum zijn, je eigen waarde accepteren, proberen de controle te behouden.

Schaduwprofetie : hamsteren, gebrek aan mentaliteit, te veel waar voor je geld, het vermogen om meer liefdadigheid te tonen, te handelen en anderen te helpen in moeilijke tijden.

Interpretatie van de kaart Vier van Pentakels (munten)

Interpretatie van de Tarotkaart 4 van Pentakels

Kaartnaam: Lord of Earth Power

Correspondenties – de aarde van de aarde; letter Xe (definitief); Sephirah Barmhartigheid
Uitleg (algemene betekenis): Welvaart, stabiliteit, spaargeld, vergaard goed.
4 van Pentakels (munten) in de lay-out (positie) voor het evenement: afhankelijkheid van geld, obsessie met geld. puur materialistische benadering. Sierlijkheid, winstbejag ten koste van anderen.

Vier van Pentacles (munten) in de lay-out (positie) voor werk. Bankieren. Alle schijven, magazijnen, opslagplaatsen. De wens om veel te sparen en weinig uit te geven (zowel geld als moeite). Leven van rente, huur, huurgeld onroerend goed. Het kan betekenen leven op een solide basis, maar met weinig geld (laag salaris, pensioen).
Vier van Pentakels (munten) in de lay-out (positie) voor gezondheid. Stabiel, maar vereist naleving van het regime.

Vier van Pentakels (munten) in de lay-out (positie) voor relaties. Gierig in emoties, bezitterig. van elkaar afgesloten. Monetaire gierigheid (zelfs als er veel geld is)
in de lay-out (positie) voor het psychotype van een persoon. Ingetogen, koud, teruggetrokken, harteloos, gierig, conservatief.

Vier van Pentakels (muntstukken) in de lay-out (positie) van advies of waarschuwing. Tip: je moet opslaan (opslaan)

Waarschuwing: wees niet gierig. “Vrek betaalt twee keer”.

Vier van Pentakels (munten) in een lay-out (positie) als resultaat. Rust, stabiliteit. Het antwoord is ja.
Extra’s : Ontvangen; besteld; ervaring opgedaan; ze verdienden geld en stopten het in een kous – de eerste cyclus is voorbij.

Omgekeerde vier van Pentakels (munten)
Toelichting (algemene betekenis): volledige afhankelijkheid van geld. De verleiding van geld en zijn macht.

4 van Pentakels (munten) in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor het evenement: overdreven gierigheid, liefde om op alles te besparen. In het slechtste geval een periode van bezuinigingen.

Vier van Pentakels (munten) in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor werk. Laag salaris, woekerrente. Een bedrijf gebaseerd op zeer schaarse middelen.

Vier van Pentakels (munten) in een ondersteboven positie (positie) op gezondheid. Het is noodzakelijk om kracht en gezondheid te sparen. Besparen op de gezondheid, een bezoek aan de dokter uitstellen tot het laatst.

Vier van Pentakels (munten) in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) voor relaties. Star, autoritair, druk op een partner. Afhankelijkheid van het geld van een partner, leven van de inhoud (maar niet luxe). Uitbuiting, geld verdienen (of sparen) op een dierbare.

Vier van Pentakels (munten) in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) voor iemands psychotype. Hebzuchtig, hebzuchtig, wreed voor het lijden en de ervaringen van andere mensen.

Vier van Pentakels (munten) in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) van advies of waarschuwing. Tip: spaar elke cent.

Waarschuwing: u bent te afhankelijk van geld. Dit is je idool.

Vier van Pentakels (munten) in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) als resultaat. Magere tijd.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.