The Light Seers orakel 66

3 van Pentakels

Lichtprofetie : samenwerking, gemeenschap, leren en ontdekken, delen en luisteren, teamwerk, onbeperkt plafond van wat je samen kunt manifesteren

Schaduwprofetie : Moeite met samenwerken met anderen, behoefte om te luisteren, egoïsme, eigen plannen bevorderen, wantrouwen in de capaciteiten van de partner, ego-botsing.

Interpretatie van de kaart Drie van Pentakels (munten)

Interpretatie van de Tarotkaart 3 van Pentakels

Kaartnaam: Lord of Material Work

Correspondenties – de lucht van de aarde; brief Wauw; Sephira – Geest

Uitleg (algemene betekenis): werken voor plezier. Meesterschap.

3 pentakels (munten) in de lay-out (positie) voor het evenement: geavanceerde training, vaardigheden verbeteren, een interessante baan krijgen. Slijpdetails.

Drie van Pentacles (munten) in de lay-out (positie) voor werk. Werk is meer voor de lol dan voor geld. Een eredienst doen. Kostbaar stuk werk. Juweliers, ontwerpers, couturiers, stylisten, horlogemakers – eersteklas.

Drie van Pentacles (munten) in een lay-out (positie) voor gezondheid.  Het symboliseert alles wat te maken heeft met het versterken van de gezondheid en het lichaam (yoga, fitness, bodybuilding, enz.). Cosmetologie zonder operatie.

Drie van Pentakels (munten) in een lay-out (positie) voor relaties. Een van de beste kaarten in het deck. Relaties die mooi en zorgzaam zijn opgebouwd. Volledige acceptatie van de partner, tot op het niveau van instincten. Consistentie van hoge orde, harmonie.

Drie van Pentakels (munten) in een lay-out (positie) voor iemands psychotype. Gouden handen, behendig, liefdevolle details, aandacht voor detail. Netjes, zelfs schoon.

Drie van Pentakels (munten) in de lay-out (positie) van advies of waarschuwing. Tip: Doe alles feilloos, volgens het hoogste niveau.

Een woord van waarschuwing: blijf niet hangen in de kleine dingen, klamp je niet vast aan de details, laat je niet meeslepen door de buitenkant van de dingen.

Drie van Pentakels (munten) in een lay-out (positie) als resultaat. Antwoord: ja. Grote voldoening in goed uitgevoerd werk.

Bovendien : de afbeelding symboliseert de bouw van de Tempel van de Majesteit van Israël. Goochelaar (op de bank) – leerling; Hermit – de klant van het werk; Priester (met kap) – senior meester, kenner. De drie pentakels zijn de bovenste sefira van de boom. De bloem is de sefira Daath.

Omgekeerde drie van Pentakels (munten)

Uitleg (algemene betekenis): hack-work, hook-hands.

Drie van Pentakels (munten) in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor het evenement: gewoon werk, nalatigheid.

3 pentakels (munten) in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor werk. Prullenbak (zowel als “kwaliteit” als als toevallig werk). Consumptiegoederen (productie en handel). Het vooruitzicht om zonder moeite geld te verdienen.

Drie van Pentakels (munten) in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor gezondheid.  Excessen in wellnessprocedures. Drugsmisbruik, overwerk door overmatig sporten, overmatig toegeven aan plastische chirurgie. Maar dit alles is niet al te schadelijk voor de gezondheid.

Drie van Pentakels (munten) in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) voor relaties. Relaties slecht opgebouwd, maar sterk; beide partners tevreden stellen. Geen ontwikkeling.

Drie van Pentakels (munten) in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) voor iemands psychotype. Enigszins onverschillig, behandelt veel dingen nonchalant. “Na mij zelfs een overstroming.”

Drie van Pentakels (munten) in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) van advies of waarschuwing. Tip: Doe wat je kunt, probeer niet te hard.

Waarschuwing: u bent aan het oplichten.

Drie van Pentakels (munten) in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) als resultaat. Vaardigheid kan niet schijnen. Slecht uitgevoerd werk, reparatie, bestelling.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.