The Light Seers orakel 65

2 van pentakels

Lichtprofetie : de behoefte om vele aspecten van zichzelf in evenwicht te brengen, te jongleren met verplichtingen, dualiteiten in evenwicht te brengen, zich aan te passen aan inconsistente omstandigheden, de ups en downs van het leven met gratie te beheren, evenwicht, streven naar harmonie
Schaduwprofetie : onevenwichtigheid, disharmonie, toewijding aan te veel dingen, behoefte om prioriteiten te stellen, tijd om te vertragen.

Interpretatie van de kaart Twee van Pentakels (munten)

Interpretatie van de Tarotkaart 2 van Pentakels

Kaartnaam: Lord of Harmonious Change.

Correspondenties – water van de aarde; brief hij; Sephira – Wijsheid (Binah)

Toelichting (algemene betekenis): Verandering (gunstig, maar niet altijd); constante verandering in de situatie.

Twee van pentakels (munten) in de lay-out (positie) voor het evenement: training, aanpassing; gebeurtenissen zijn vaag of dubbelzinnig (land waarin je een beetje kunt verzanden).

Twee van Pentacles (munten) in de lay-out (positie) voor werk. Het bedrijf levert enige winst op, maar de vooruitzichten zijn niet duidelijk. Veranderingen zijn meestal positief (kijk naar de omringende kaarten). Betekent boekhouding en zakelijke papieren; ander papierwerk dat een persoon niet te veel belast. Kleine handelsomzet. Opleiding financieel management (kleine functies).

2 pentakels (munten) in de lay-out (positie) voor gezondheid.  Variabel, maar niet slecht. Als een persoon ziek is – een langzaam herstel.

Twee van Pentakels (munten) in een lay-out (positie) voor relaties. Het zal aantrekken, het zal afstoten; hij houdt van, hij houdt niet van. Mensen weten zelf niet wat ze van elkaar willen. Het kan de tijd van vermalen in karakters of manipulatie betekenen: specifiek aantrekken en afstoten om steviger aan jezelf te binden. Het kan een berekening betekenen in een relatie (niet van financiële aard): voorlopig is het goed met één, we zullen de tweede in reserve houden, maar we laten het helemaal niet los.

Twee pentakels (munten) in een lay-out (positie) voor iemands psychotype. Mobiel, nieuwsgierig, niet te constant. Praktisch.

Twee van pentakels (munten) in de lay-out (positie) van advies of waarschuwing. Tip: probeer verschillende opties.

Waarschuwing: doe geen twee dingen tegelijk.

Twee van Pentakels (munten) in de lay-out (positie) als resultaat. Antwoord: onbepaald. Je beslissing zal veranderen.

Bovendien : op de Sephiroth-boom, van aas tot twee, is er een pad “Magician”. Daarom is de spanning die op deze kaart wordt ervaren meer intern dan extern uitgedrukt.

Omgekeerde  twee van Pentakels (munten)

Uitleg (algemene betekenis): chaos, wanorde.

Twee van Pentakels (munten) in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor het evenement: dingen halverwege gooien. Volledige onzekerheid.

2 pentakels (munten) in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor werk. Wanorde in zaken en boekhouding. Wanordelijke, misschien onverstandige uitgaven. Wankele zaken met dubieuze vooruitzichten. Meer verliezen dan winsten.

Twee van Pentakels (munten) in een omgekeerde positie (positie) op gezondheid.  Onzekere symptomen, temperatuur. Een mens is niet ziek, maar gezond kun je het ook niet noemen.

Twee van Pentakels (munten) in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) voor relaties. Niet belovend, zinloos. De vragensteller weet zelf niet wat hij van een partner wil. Feest. Ontmoetingen die niet tot een relatie leiden.

Twee pentakels (munten) in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) voor iemands psychotype. Gecompromitteerde persoon. Manipulator. Hij sluit deals met zijn geweten, een leugenaar, een dief; een persoon waarop niet kan worden vertrouwd. Hij begrijpt misschien niet wat hij verkeerd doet.

De twee pentakels (munten) in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) van advies of waarschuwing. Tip: laat het proces los: zo blijkt, doe het.
Waarschuwing: u moet de orde herstellen en snel.

Twee van Pentakels (munten) in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) als resultaat. Stortplaats, verwarring.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.