The Light Seers orakel 63

Koning der zwaarden

Lichte profetie: intelligentie, logica, regels en wet, helder denken, sterke communicator, leider, waarheid en bewijs, een combinatie van mentale en spirituele zoektocht, moed en moed.

Schaduwprofetie: manipulatie en ijdelheid, opzettelijke demonstratie. Intelligentie, starheid van denken. Neiging tot overbeheersing. Irrationaliteit, kilheid en voorzichtigheid.

Intelligent, diplomatiek, geleid door feiten, wetenschappelijke principes en een logische geest. Hij heeft de neiging logisch te zijn en suggereert dat u onpartijdigheid en helderheid van denken bereikt voordat u de volgende stap zet. Hoewel hij altijd op zoek is naar feiten en bewijzen, weet hij ook dat het combineren van ervaring met vindingrijkheid – of het combineren van intellect met emotionele en spirituele energie – zorgt voor algemeen succes. Wees moedig in het volgen van je pad en verwerf je eigen methodische, zelfverzekerde autoriteit door het pad te kennen, niet alleen door het te voelen. In de schaduw kan deze kaart adviseren om kennis te gebruiken om te profiteren van anderen. Met waarheidsgetrouwe communicatie is het tijd om anderen eerlijk te helpen en niet op een manipulatieve manier. Vind wijsheid in uw ervaring en streef ernaar om de ingenieur van succes in uw leven te zijn.

Interpretatie van de King of Swords-kaart

Interpretatie van de Tarotkaart King of Swords

Kenmerken : Luchtvuur. Waterman.

Een slimme, heerszuchtige, besluitvaardige, stoere, nuchtere persoon.

Donkerharig bruinharig, intellectueel, spreekt goed, rijke levenservaring.

The King of Swords in het scenario (positie) voor Evenementen : hoge sociale status (meestal bij de overheid), professionele ontwikkeling, succesvolle studies. Ontmoeting met de koning der zwaarden.

King of Swords in de afstemming (positie) op Business : militair-industrieel complex geassocieerd met de staat; er kan een strijd om de macht zijn, belasting- of staatscontroles. structuren, maar het zal allemaal goed aflopen.

The King of Swords in de lay-out (positie) voor Bezetting : belangrijke ambtenaar, staat. activist, leiders, bazen. Hoofden van fiscale structuren, mensen van de wetenschap (professoren, enz.)
Gezondheid: ernstige verwondingen (hoofden), meningitis.

The King of Swords in de afstemming (positie) op Relaties : lang, ze hebben veel berekeningen, veel gesprekken, ze zijn verenigd door intellectuele interesse.

De koning der zwaarden in de lay-out (positie) als Raad : denk erover na, weeg alles, handel redelijk, voorzichtig, scherp.

De King of Swords in een spread (positie) als waarschuwing : wees niet te gewelddadig.

De King of Swords in de lay-out (positie) als uitkomst : “Ja.” je zal slagen.

Omgekeerde koning van zwaarden

Kenmerken : Meedogenloos, wreed, nors, hardvochtig. Galcriticus en carrièremaker
Gebeurtenissen: weigering van een ambtenaar, leerproblemen, mislukte (onderbroken) onderhandelingen. Gebroken beloftes. Ontmoet de omgekeerde King of Swords.

De King of Swords bevindt zich in een omgekeerde positie in de uitlijning (positie) op Business : criminele autoriteiten, politie of bandieten slaan toe, tot pogingen tot fysieke vernietiging. Oneerlijke strijd om de macht; ontslagen.

De King of Swords in een omgekeerde positie in de uitlijning (positie) op Gezondheid : moeilijker dan in de rechtopstaande positie.

De King of Swords bevindt zich in een omgekeerde positie in de afstemming (positie) op Relaties : machtsstrijd, harde schandalige relaties, koude vijandigheid.

De King of Swords bevindt zich in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) als Raad : hak alles scherp af, ga de confrontatie aan, toon taaiheid.

De King of Swords bevindt zich in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) als waarschuwing : laat je niet meeslepen, overdrijf het niet.

De King of Swords in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) als uitkomst : “Nee.” Conflict, gevaar voor straf.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.