The Light Seers orakel 62

koningin van zwaarden

Lichtprofetie: Gedachte leider, ruimdenkendheid, uitstekende communicator, wijs, logisch advies, eerlijkheid. Fatsoen. In zicht. Intelligentie. Directheid, de zoektocht naar de waarheid.

Schaduwprofetie: hard. Soms koude communicatie. Probeer niet ‘boos’ of ‘emotioneel’ te zijn. Onverschilligheid. Het advies is om niet door te gaan over emoties, verbittering. Vervreemding.

Scherpzinnig, intelligent en eerlijk waakt ze stilletjes over haar koninkrijk. Sierlijk en logisch, haar wijsheid ligt in waarheid en bewijs, en ze vermijdt roddels en andere onzin die van belang kunnen zijn voor anderen. Ze vraagt ​​je om eerlijk te zijn in je omgang, direct in je toespraken en geestig als je wilt, maar vooral om je onbevooroordeelde gedachten en redeneringen uiteen te zetten. Soms kan deze manier van communiceren koud of hard overkomen, dus als je moeite hebt om iets over te brengen dat moeilijk te horen is voor de andere persoon, weet dan dat je altijd in de kom van empathie en mededogen kunt duiken om je punt te maken over. Diepgaande analyse en zorgvuldige overweging zijn altijd slimme stappen, net als het vermogen om duidelijk met anderen te communiceren op een manier die gemakkelijk, geaccepteerd en begrepen is.

Interpretatie van de Queen of Swords-kaart

Interpretatie van de Tarotkaart Queen of Swords

Eigenschappen : luchtwater. Schubben.

Dynamisch, voorzichtig, tactvol, intelligent

Queen of Swords in afstemming (positie) op Evenementen : de behoefte om iemand advies te geven of een arbiter te zijn, verzoening van ruziënde partijen, diplomatie. Ontmoeting met de Koningin van Zwaarden.

Queen of Swords in de lay-out (positie) voor Business : stijgen ten goede.

Queen of Swords in de lay-out (positie) voor beroep : een vrouw in uniform, overheidsfuncties, hoge posities, intellectueel werk (wetenschap, enz.).

Queen of Swords in de uitlijning (positie) op Gezondheid : succesvolle operaties, hardnekkige strijd om het leven.

Queen of Swords in afstemming (positie) op Relaties : interesse is meer intellectueel dan oprecht, er is een element van competitie, mensen zijn geïnteresseerd om met elkaar te praten. Vaak schoonmoeder, alleenstaande moeder, soms weduwe

Queen of Swords in de lay-out (positie) als Council : doe mee aan de strijd, bereik het doel.

Queen of Swords in een lay-out (positie) als Waarschuwing : neem geen onneembare posities in.

Queen of Swords in de lay-out (positie) als Uitkomst : “Ja” Je zult je doel bereiken met behulp van diplomatie.

Omgekeerde  koningin van zwaarden

Kenmerken : Boze huiseigenaar. Chagrijnig, meedogenloos, categorisch. Hij kwelt anderen met zijn tegenslagen.

Queen of Swords in een omgekeerde positie in het scenario (positie) op Evenementen : verdriet door het verlies van iemand of iets, geheime affaires en intriges, psychologische blokkades. Ontmoeting met de omgekeerde Queen of Swords.

Queen of Swords in een omgekeerde positie in de uitlijning (positie) op Business : Verspilling berekend door iemand, onvoldoende analyse en onjuiste berekeningen, gebrek aan doel of onjuiste doelen.

Queen of Swords in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) op Beroep : Gezondheid: neuralgie, aandoeningen geassocieerd met de schildklier.

De Queen of Swords bevindt zich in een omgekeerde positie in de uitlijning (positie) op Relaties : zwaar, hard, grof, de vrouw gehoorzaamt, maar verzamelt tegelijkertijd woede in zichzelf, mensen kunnen elkaar niet vergeven.

De Queen of Swords bevindt zich in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) als Raad : sta categorisch en rigide stand, of, als er niet genoeg vastberadenheid is, volhard.

Queen of Swords in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) als waarschuwing : u kunt het voorwerp worden van kwade roddels.

De Queen of Swords in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) als uitkomst : “Nee”, je zult het doel niet bereiken.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.