The Light Seers orakel 61

Ridder van zwaarden

Lichtprofetie: haast, ordelijke besluitvorming, intelligentie. Wit. Besluitvaardigheid, streven naar excellentie, ambitie. assertiviteit. Succes.

Schaduwprofetie: ongerichte en verspreide energie. Ongeduld. De haast van actie. De behoefte aan een logische oplossing. blokkeer omstandigheden. Lethargie. Onvoorspelbaarheid.

Deze ridder is altijd geobsedeerd door een idee, en het leidt tot zijn succes. Hij is vastberaden en gepassioneerd, welsprekend en intelligent, en heeft een focus die moeilijk vast te leggen is. Met de gratie en snelheid van een atleet gooit hij de munt, en omdat hij niet twijfelt aan zijn degelijke logica, slaagt hij. Gebruikt u geloof en competitief vertrouwen in de situatie? Ben je vastbesloten om vooruit te komen met snel denken en strategische beslissingen? Streef elke dag naar perfectie om wat magie in je leven te brengen. Zoals met alle krachtige energieën, loop je het risico overdreven sterk of aanmatigend te zijn. Pas op dat je anderen geen kwaad doet in je gretige streven naar de overwinning. Als u zich afgeleid, verward of geblokkeerd voelt.

Interpretatie van de Ridder van Zwaarden-kaart

Interpretatie van de Tarotkaart Ridder van Zwaarden

Kenmerken : Lucht Lucht. Tweelingen

conflict en beweging. Dynamisch, mobiel; scherp oog, scherpe tong. Slim: heldere nuchtere, koude geest. Vechter

Ridder van zwaarden in de lay-out (positie) voor evenementen : onverwacht plotseling vertrek (zakenreizen, studies), ontmoeting met een hooggeplaatste persoon, overwinning op tegenstanders. Ontmoeting met de Ridder van Zwaarden.

Knight of Swords in de lay-out (positie) voor Business : zich snel ontwikkelend, zich verspreidend, soms het werk verlatend.

Knight of Swords in een lay-out (positie) voor beroep : militair, bewaker, wetenschappers, verslaggevers, engineering en onderhoud van radio-tv.

Ridder van Zwaarden in de lay-out (positie) op Gezondheid : een acuut proces van het verloop van de ziekte
Relaties: een scherpe confrontatie, ijzige behandeling.

Ridder der Zwaarden in een opstelling (stelling) als Advies : ga conflicten niet uit de weg, maar houd het hoofd helder.

Knight of Swords in een lay-out (positie) als waarschuwing : offer jezelf niet op voor een leeg doel.

Knight of Swords in de lay-out (positie) als uitkomst : “Ja.”

Omgekeerde ridder van zwaarden

Kenmerken : Overmoedige vernietiger, nerveus, excentriek, incompetent.

Knight of Swords in een omgekeerde positie in het scenario (positie) op Gebeurtenissen : vernietiging, agressieve verwezenlijking van het doel, soms – zelfvertrouwen, wat tot mislukking zal leiden. Ontmoeting met de omgekeerde ridder van zwaarden.

Knight of Swords in een omgekeerde positie in de uitlijning (positie) op Business : verlies als gevolg van een zwaar gevecht.

Ridder van Zwaarden in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) op Gezondheid : complicaties na een operatie, er kan ischias, artritis zijn.

Knight of Swords in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) op Relaties : ruzie, onenigheid (op het punt van breken).
Knight of Swords in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) als Raad : vernietig het verouderde.

Ridder van Zwaarden in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) als waarschuwing : je kunt domme dingen doen als je boos bent.

Knight of Swords in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) als resultaat : “Nee.”

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.