The Light Seers orakel 60

Page van zwaarden

Lichtprofetie: rusteloze energie, nieuwsgierigheid, dorst naar informatie, nieuwe kennis, leertijd, intellectuele bezigheden. Ideeën en redeneringen. Boodschapper

Schaduwprofetie: arrogantie, roddels. Nervositeit. Praten en geen actie. Oneerlijkheid.

Nieuwsgierig en intelligent, hij heeft een honger naar kennis die onverzadigbaar lijkt. Hij is een ongelooflijk slimme gesprekspartner en wordt vaak gedwongen zijn (vele!) ideeën of berichten met anderen te delen. Soms is hij zo spraakzaam dat hij teveel wordt voor anderen, zijn intense energie kan chaotisch of zelfs nerveus overkomen.

Je doelen zullen worden bereikt als je het pad van eerlijke ontdekking volgt, vooral als het om anderen gaat. Houd je nieuwsgierigheid aan en ontwikkel een beginnersmentaliteit terwijl je ernaar streeft iets nieuws te leren! Vermijd roddels of arrogantie in communicatie – dit is de schaduw van een pagina, hun woorden kunnen slechts woorden blijven en niet tot actie leiden. Onthoud dat iedereen die je pad kruist je iets speciaals te leren heeft en dat er overal spiegels zijn. Sta open voor onverwachte lessen, deel oprecht en verheug je in elke interactie.

Interpretatie van de Page of Swords-kaart

Interpretatie van de Tarotkaart Pagina van Zwaarden

Kenmerken: Aarde van lucht, element – lucht.

Een zeer mobiel kind, sociaal, contact, zeer snel van begrip, gewiekst diplomatiek. Spion, opzichter

Pagina met zwaarden  in het scenario (positie) voor Evenementen : je kunt bekritiseerd worden, je kunt vallen voor een informatieve provocatie, een kans om iets te weten te komen, officiële papieren ontvangen. Ontmoeting met de Page of Swords.

De pagina met zwaarden  in de lay-out (positie) voor bedrijven : kleine bedrijven, ondergeschikt personeel, industriële spionage, hackers.

De pagina met zwaarden  in de lay-out (positie) voor beroep : veel interesses, sport, wetenschappelijke en technische gebieden, computer. Vertalers, mediamedewerkers.

Pagina met zwaarden  in de uitlijning (positie) op Gezondheid : verborgen ziekten, moeilijke diagnose.

Pagina met zwaarden  op één lijn (positie) over relaties : kleine ruzies, prikkelbaarheid, wederzijdse kritiek, ze volgen elkaar op en vangen fouten op.

Pagina met zwaarden  in een lay-out (positie) als advies : wees voorzichtig, verzamel meer informatie.

De pagina met zwaarden  in een lay-out (positie) als waarschuwing : nieuwsgierige mensen zullen hun neus in uw zaken steken.

Pagina met zwaarden  in een lay-out (positie) als resultaat : hoogstwaarschijnlijk “Ja”. Informatie wordt verzameld en ontvangen.

Omgekeerde pagina met zwaarden

Kenmerken : Chatterbox, chatterbox, afgeleid en onoplettend.

De pagina met zwaarden in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) op evenementen : te laat komen, onthulling van geheimen, problemen met de studie van kinderen, kleine tegenslagen. Ontmoet de omgekeerde Page of Swords.

Pagina met zwaarden in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) op Business : oneerlijke, verwarrende zakelijke informatie.

De pagina met zwaarden in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) op Gezondheid : kinderziekten (bof, waterpokken), kleptomanie, pathologische leugens.

De pagina met zwaarden in een omgekeerde positie in de uitlijning (positie) op Relaties : stoer, onverdraagzaam, achterdocht, zinloze keuzes, woede.

Pagina met zwaarden ondersteboven in lay-out (positie) als advies : praat niet te veel, neem geen risico.

De pagina met zwaarden in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) als waarschuwing : wees voorzichtig, verkeerde informatie is mogelijk.

De pagina met zwaarden in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) als resultaat : “Nee.” Problemen en problemen.

 

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.