The Light Seers Orakel 6

6 – De Geliefden

Tarot van de Lichtziener – De Geliefden

Lichtprofetie: Keuze uit dualiteit, harmonie, minnaar of romantisch, vriendschap, eenheid, keuze ten gunste van liefde, gezonde genegenheid, zielsverwant.

Schaduwprofetie: Onderbreking in communicatie, disharmonie, behoefte om eigenliefde te realiseren, zelfgave in relaties, verlies van zichzelf, hoge verwachtingen van anderen, manipulatie, onevenwichtig partnerschap, wederzijdse afhankelijkheid.

Magnetisme komt, net als magie, je leven binnen. Je staat op de drempel van die diepe verbinding die ontstaat wanneer twee zielen met elkaar verstrengeld raken en hun verstrengeling zal voor altijd weerspiegeld worden in hun persoonlijke pad. Vaak betekent deze kaart: u moet een belangrijke keuze maken. Accepteer je de wirwar van energieën die zich ontvouwt tussen twee mensen die beginnen te verbinden en beslissen of je al dan niet die relatie aangaat? Diep vertrouwen is nodig om een ​​sterke verbinding tot stand te brengen en vereist ontvankelijkheid, eerlijkheid, verlangen en intimiteit om door dit licht geheeld te worden.

Hoewel partnerschap een prachtig geschenk op het pad is, moet je ernaar streven jezelf volledig te geven – om heel te blijven. Onthoud dat eigenliefde de sleutel is om de dualiteit van elke relatie in evenwicht te brengen.

Interpretatie van de  Lovers

Interpretatie van de Major Arcana Lovers

Algemene betekenis : De lay-out van een niet-persoonlijk plan (werk, materiële zaken, daden) – de kaart betekent keuze. De lay-out voor persoonlijke relaties is liefde in zijn puurste vorm (zegt niets over seksuele relaties). Versterkt in combinatie met de keizerin, priester, kracht.
Kan evenwicht betekenen.

Liefhebbers in de lay-out (positie) voor werk. Dating service.

Evenwichtstoestand. Misschien praten over de noodzaak om een ​​beslissing te nemen, maar er is nog wat tijd om na te denken.

Betekent nooit slecht.

Het kan vakantie (vakantie) betekenen, minder vaak – een kantoorromantiek.

Keuzemogelijkheid bij het zoeken naar een baan.

Een stabiel inkomen van redelijke omvang (noch groot noch klein)

Geliefden in de afstemming (positie) op gezondheid. De toestand is stabiel. Niets maakt zich zorgen.

Geliefden in een lay-out (positie) voor de liefde . Liefde. Betekent niet trouwen.

Hij spreekt zelden aarzelend over een persoon: de een of de ander? Vrouw of minnares?

Geliefden in de afstemming (positie) op het psychotype van een persoon. Zeer grote persoonlijke charme, sex-appeal. Talent (naar kunst, wetenschap, business). Zakelijke, sociale organisator.
Geliefden in een lay-out (positie) als advies of waarschuwing. Voor persoonlijke vragen: Liefs, toon je aandacht. Kan praten over een situatie met een zeer belangrijke perspectiefkeuze.

Advies om orde op zaken te stellen, de staat tot een harmonieuze staat te brengen.

Liefhebbers in de indeling (stand) als gevolg. Meestal “ja” (als de vraag vriendelijk wordt gesteld). Minder vaak kan hij praten over een moeilijke situatie die zal worden opgelost als iemand een onafhankelijke keuze maakt.

Liefhebbers (omgekeerd)

Algemene betekenis : de behoefte aan een onmiddellijke oplossing.

Geliefden in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor werk. Het is tijd om onmiddellijk actie te ondernemen voordat het te laat is. U moet een duidelijk antwoord geven op het voorstel.

Geliefden in een omgekeerde positie in de uitlijning (positie) op gezondheid. Crisis als gevolg van verergering van de ziekte. Het begin van de ziekte.

Geliefden in een omgekeerde positie in de afstemming (positie) op de relatie. Het beslissende moment, een belangrijk gesprek (het is niet bekend welke kant het op zal gaan) is er geen dreiging, wel stress. Jaloezie (als het uitvalt in de “wat hij denkt” positie).

Geliefden in een omgekeerde positie in de afstemming (positie) op het psychotype van een persoon.  Vastbesloten, niet aarzelend, een keuze hebben gemaakt (welke – de naburige kaarten zullen het vertellen).

Geliefden in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) als advies of waarschuwing. Aarzel niet om een ​​beslissing te nemen. Reageer deze minuut.

Geliefden in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) als gevolg. Meestal “ja” (van de vele alternatieven is deze oplossing de meest correcte, wacht niet met het antwoord).

Zal het werken?  Er zijn in dit geval te veel emoties.

Wat ligt ten grondslag aan onze relatie?  Houd van relaties gebaseerd op fysieke aantrekkingskracht.

Magie in mijn leven?  Er zijn geen directe aanwijzingen voor magie, als we het niet hebben over liefdesbetoveringen – revers.

Wat is mijn gezondheidstoestand? Grijs haar in een baard, demon in een rib.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.