The Light Seers orakel 58

9 zwaarden

Lichtprofetie : nachtmerries, angst, zich depressief of rusteloos voelen, slapeloosheid, angst, een kans om moed te vinden, een tijd om je te concentreren op veiligheid en de dingen die goed gaan in je leven.

Schaduwprofetie : paranoia, diepgewortelde angsten, onvermogen om helder te denken, innerlijke onrust, negatieve zelfpraat die het gevoel van eigenwaarde aantast, geweldige tijd om actief genezing te zoeken, onvermogen om het licht te zien.

Interpretatie van de Tarotkaart 9 van Zwaarden

Kaartnaam: Heer van wanhoop en wreedheid.

Correspondentie – aarde (zonder toevoegingen van de letters van de naam); Sephirah – Vorm.
Uitleg (algemene betekenis): angsten, voorgevoelens (redelijk), wroeging. Slechte karma.

9 van zwaarden in de lay-out (positie) voor het evenement: slechte voorgevoelens. Profetische dromen (niet noodzakelijkerwijs, maar vaker over het slechte). Corruptie. Er is iets te vrezen.

Negen van zwaarden in de lay-out (positie) voor werk. Bedrijf vóór faillissement, liquidatie. Ernstige bedreigingen van concurrenten (in woord en daad), mentale aanvallen.

Negen van zwaarden in de uitlijning (positie) op gezondheid.  De toestand van een persoon die een zeer gevaarlijke of fatale diagnose heeft gekregen. De avond voor een grote operatie.

Negen van zwaarden in de lay-out (positie) voor relaties. Voorgevoel van een lange eenzaamheid (vooral in combinatie met de Hermit). Angst om een ​​dierbare te verliezen. Prelude op een ernstige pauze. Als er een meer veelbewogen kaart in de buurt is, bijvoorbeeld de Three of Swords, – 100% verlies.

Negen van zwaarden in de lay-out (positie) voor het psychotype van een persoon. Verhoogde gevoeligheid. Helderzienden, mediums, zintuigen.

Negen van zwaarden in de lay-out (positie) van advies of waarschuwing. Tip: luister naar voorgevoelens en dromen.

Waarschuwing: tegenslagen zijn mogelijk.

9 Zwaarden in de opstelling (positie) als resultaat. Het antwoord is “Ja” (vreemd genoeg). Een periode van twijfels en vermoedens.

Omgekeerde Negen van Zwaarden

Uitleg (algemene betekenis): Angsten en voorgevoelens (fictief of overdreven).

Nine of Swords in een omgekeerde positie in het scenario (positie) voor de gebeurtenis: valse vermoedens, onderdompeling in de eigen fantasieën en negatieve emoties, manie.

Negen van zwaarden in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor werk. Geef je over zonder weerstand. Geen geld.

Negen van zwaarden in een omgekeerde positie in de uitlijning (positie) op gezondheid.  Overdreven angst voor je gezondheid. Fobieën. Met de maan – manisch-depressieve toestanden.

Negen van zwaarden in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor relaties. Pathologische (onredelijke) angst voor een geliefde, een geliefde.

Negen van zwaarden in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) voor iemands psychotype. Achterdochtig, angstig, altijd ergens mee bezig.

Negen van zwaarden in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) van advies of waarschuwing. Tip: Stop met bang te zijn.

Waarschuwing: uw angsten kunnen problemen veroorzaken.

Negen van zwaarden in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) als resultaat. “Angst heeft grote ogen”.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.