The Light Seers orakel 57

8 zwaarden

Lichtprofetie : het gevoel vast te zitten, tijd om je ogen te openen en de waarheid te onthullen, meer opties te hebben dan je dacht, het vermogen om het oude verhaal los te laten

Schaduwprofetie : slachtoffer zijn, hulpeloosheid, weigering om open te staan ​​voor de waarheid, pessimisme, je ‘verhalen’ of ervaringen uit het verleden als excuus gebruiken.

Interpretatie van de Tarotkaart 8 van Zwaarden

Kaartnaam: Master of Tamed Strength.

Correspondenties – het land van de lucht; brief Hij (laatste); Sephira glorie

Uitleg (algemene betekenis): stijfheid, beperkingen.

The Eight of Swords in de lay-out (positie) voor het evenement: in een moeilijke situatie terechtkomen waaruit geen uitweg of deze uitweg is, is niet vanzelfsprekend.

Acht van zwaarden in de lay-out (positie) voor werk. Geen of zeer weinig ontwikkeling; er is geen ruimte voor uitbreiding of verandering. Kleine winsten of zelfs verliezen.

8 Zwaarden in de lay-out (positie) voor gezondheid.  De gezondheidstoestand is zodanig dat een persoon niet vrij kan zijn (afhankelijkheid van medicijnen, bijvoorbeeld insuline). Ernstige chronische ziekten.

Acht van zwaarden in de lay-out (positie) voor relaties. Onderlinge afhankelijkheid of afhankelijkheid van de ene partner van de andere. Stijf kader in relaties; orthodox gezin.

De acht van zwaarden in de lay-out (positie) voor het psychotype van een persoon. Bescheiden, gereserveerd, verlegen. Opzienbarend. Bang om de volgende stap te zetten.

Acht van zwaarden in de lay-out (positie) van advies of waarschuwing. Advies: handel beetje bij beetje, zoek een uitweg.

Waarschuwing: niets doen is gevaarlijk.

Acht van Zwaarden in de lay-out (positie) als resultaat. Het antwoord is nee. Het is moeilijk om een ​​uitweg te vinden, maar het is noodzakelijk om ernaar te zoeken. Een periode van inactiviteit en gebrek aan vrijheid.

Aanvullend : De afbeelding op de kaart symboliseert de Vrijmetselaars-initiatie.

Omgekeerde acht van zwaarden

Uitleg (algemene betekenis): patstelling.

De Acht van Zwaarden in een omgekeerde positie in het scenario (positie) voor een evenement: een paniekerig verlangen om uit te breken, constante inspanningen om de situatie te verbeteren (geen verlegen stappen, zoals in een rechte kaart, namelijk inspanningen, maar geen nul resultaat).

Acht van zwaarden in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor werk. Niet belovende zaken. Ondergeschikt werk.

Acht van zwaarden in een omgekeerde positie in de uitlijning (positie) op gezondheid.  Wanhopige maar mislukte strijd om gezondheid. Onvruchtbaarheid.

8 van zwaarden in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) voor relaties. Een heel moeilijke relatie. Er is geen manier om van afhankelijkheid af te komen, een ondergeschikte positie (ze zullen vinden, inhalen, terugkeren).

Acht van zwaarden in een omgekeerde positie in de uitlijning (positie) op het psychotype van een persoon. Vechtend uit alle macht, niet opgeven tot het laatst.

Acht van zwaarden in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) van advies of waarschuwing. Advies: vecht uit alle macht, probeer jezelf te redden, hou vol.

Waarschuwing: uw strijd kan vruchteloos zijn.

Acht van zwaarden in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) als resultaat. Er is weinig kans om een ​​uitweg te vinden.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.