The Light Seers orakel 56

7 zwaarden

Luminous Prophecy : kan oneerlijkheid of bedrog aangeven, alleen nemen wat nodig is, het universum is getuige van ware bedoelingen, komt ermee weg, toont strategie, is dankbaar voor de middelen die je hebt, beweegt stil en snel

Schaduwprofetie : liegen tegen jezelf of anderen, behoefte aan perspectief en eerlijkheid, geheimen, iets gestolen, meer dan je deel nemen, tegengehouden worden door het bedriegersyndroom.

Interpretatie van de Tarotkaart 7 van Zwaarden

Kaartnaam: Lord of Unreliable Effort.

Correspondentie – lucht van lucht; brief Wauw; sefira – Overwinning.

Uitleg (algemene betekenis): Diefstal, verlies, vermissing. Surveillance, informatieverzameling. De behoefte om het eigene uit de situatie te halen (om het eigene te bereiken, maar niet frontaal, via een omweg).

The Seven of Swords in de lay-out (positie) voor het evenement: een botsing met oneerlijkheid of het eigen onbetamelijke handelen.

7 Zwaarden in de lay-out (positie) voor werk. Diefstal (van u of uzelf – hangt af van de betekenis van de vraag). Witwassen van geld, lege vennootschappen. Er staat geld op deze kaart (tenzij het natuurlijk diefstal van jou betekent): er zijn manieren om te verdienen, te krijgen, te stelen.

Seven of Swords in de uitlijning (positie) op gezondheid.  Het latente verloop van de ziekte, niet geïdentificeerde ziekten. Moeilijkheden bij het stellen van een diagnose. Als de vraag gaat over een toestandsverandering, dan betekent dat herstel ondanks de omstandigheden.

Seven of Swords in de lay-out (positie) voor relaties. Naar links lopen. Dubbel leven. Geheime bijeenkomsten, niet noodzakelijkerwijs intiem: bijvoorbeeld geheime onderhandelingen met andere partners. In de positie van “gedachten” of “motieven” kan het een waarschuwing betekenen dat de vragensteller in de gaten wordt gehouden.

Seven of Swords in de lay-out (positie) voor het psychotype van een persoon. Knus, met gevoel voor humor. Liegen met een eerlijk gezicht (hiertoe in staat) – je moet je oor scherp houden.

Seven of Swords in de lay-out (positie) van advies of waarschuwing. Tip: Doe rustig je ding.

Waarschuwing: pas op voor diefstal; secundair toezicht, geheime vijanden.

Seven of Swords in de layout (positie) als resultaat. Het antwoord is nee. Wat je nodig hebt, zal je niet verlaten als je heimelijk handelt. Er kunnen zich achter de schermen gebeurtenissen voordoen waarvan u zich niet bewust bent.

Extra’s : minder agressief en tragisch dan Troika.

Omgekeerde Zeven van Zwaarden

Uitleg (algemene betekenis): nutteloze verhulling van iemands daden.

7 of Swords in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor het evenement: het geheim wordt duidelijk: bewaking, trucs, bedrog worden onthuld.

Seven of Swords in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor werk. Detectie en openbaarmaking van diefstal, schendingen van documentatie, onthulde intriges in het team.

Seven of Swords in een omgekeerde positie in de uitlijning (positie) op gezondheid.  Gunstige kaart. Geïdentificeerde ziekten, juiste diagnose.

Seven of Swords in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor relaties. De verandering wordt zichtbaar. De onmogelijkheid om hun geheime relatie verder te verbergen.

De Seven of Swords in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) voor iemands psychotype. Blootgesteld, bij de hand gevangen.

Seven of Swords in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) van advies of waarschuwing. Advies: Het is beter om jezelf te bekennen.

Waarschuwing: bereid je voor om te worden blootgesteld.

Seven of Swords in een omgekeerde positie in de uitlijning (positie) als resultaat. Trucs geborduurd met witte draden.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.