The Light Seers Orakel 55

6 zwaarden

Luminous Prophecy : overgangen, hulp bij ideale tijden, overgangsrituelen, genezing, trauma’s of schaduwen uit het verleden achter zich laten, steun van anderen, persoonlijke evolutie

Schaduwprofetie : Moeite met het accepteren van hulp, weerstand tegen verandering, moeilijke transities, het dragen van bagage en gewicht uit je verleden, spirituele transitie of reis.

Interpretatie van de Tarotkaart 6 van Zwaarden

Kaartnaam: Heer van welverdiende rust.

Correspondenties zijn het water van de lucht, de letter He, de sephirah Beauty.

Toelichting (algemene betekenis): Vertrek uit het conflictgebied. Weg (letterlijk). Wetenschappelijk werk of intellectueel zoeken.

6 van zwaarden  in de lay-out (positie) voor het evenement: zoeken naar vrede, een uitweg vinden uit de situatie, vertrek. Kan duiden op emigratie of vertrek voor werk.

Zes van zwaarden in de lay-out (positie) voor werk. Overplaatsing naar een andere functie, herregistratie van bedrijfsdocumenten, naamswijziging. De inkomsten zullen toenemen. Werkconflicten gladstrijken.

Zes van zwaarden in de uitlijning (positie) op gezondheid.  Herstel.

Zes van Zwaarden in de lay-out (positie) voor relaties. Gedwongen afscheid voor een tijdje (indien nodig). De vorm van relaties in de regel ten goede veranderen. De verhuizing is gunstig. Soms kan het een gezamenlijke migratie betekenen of een relatie die plaatsvindt in reizen en ervaringen. In de situatie van de uitkomst of de toekomst kan het betekenen dat ze moet vertrekken om bij haar man in een ander land te gaan wonen.

Zes van zwaarden in de lay-out (positie) voor het psychotype van een persoon. Een persoon die op zoek is naar verandering, indrukken. Reiziger van nature. Vermijdt conflicten, compromissen.

Zes van zwaarden in de lay-out (positie) van advies of waarschuwing. Tip: vertrek van waar je wordt uitgelokt naar een conflict (dit kan niet anders worden opgelost dan door het conflictgebied te verlaten).

Waarschuwing: door de levensomstandigheden te veranderen, verander je jezelf niet. Een persoon met een conflict zal overal wel iemand vinden om ruzie mee te maken.

Zes zwaarden in een lay-out (positie) als resultaat. Het antwoord is ja. Dingen zullen beter worden als je je best doet.

Omgekeerde Zes van Zwaarden

Toelichting (algemene betekenis): het niet kunnen verlaten van de gevarenzone. Trillende grond onder de voeten.

6 van zwaarden in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor een evenement: een ketting van hetzelfde type karmische situaties.

Zes van zwaarden in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor werk. Het onvermogen om voet aan de grond te krijgen in één gebied of op één plaats. Het stelt je in staat om de kost te verdienen.

Zes van zwaarden in een omgekeerde positie in de uitlijning (positie) op gezondheid.  Geen enkele behandeling helpt echt. De resultaten zijn tijdelijk of na verloop van tijd verliest de behandeling zijn effectiviteit. De zoektocht naar een wondermiddel.

Zes van zwaarden in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) voor relaties. Mislukte verandering van partner, eindeloos uitproberen van opties.

The Six of Swords in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) voor iemands psychotype. Een persoon bevindt zich in een cirkel van kwade oneindigheid, misschien zelfgemaakt.

Zes van zwaarden in een omgekeerde positie in de uitlijning (positie) van advies of waarschuwing. Advies: probeer iets out of the box te doen.

Waarschuwing: herhaal niet uw eigen fouten.

Zes van zwaarden in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) als resultaat. Markeertijd, naaiwerk verwisselen voor zeep.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.