The Light Seers Orakel 53

4 zwaarden

Lichtprofetie : een tijd van diepe rust, schaduwtransmutatie, burn-out, een korte vakantie van je realiteit, genezing, herstel, eigenliefde, introspectie.

Schaduwprofetie : gevaar voor burn-out, stagnatie, behoefte om je energie te kanaliseren in zelfzorg, niet lang genoeg stoppen om te herstellen, langetermijneffecten van stress.

Interpretatie van de Tarotkaart 4 van Zwaarden

Kaartnaam: Master of Rest from Struggle

Correspondenties – het land van de lucht; letter Xe (definitief); Sephirah Barmhartigheid

Uitleg (algemene betekenis): respijt, rust.

Vier van Zwaarden in de lay-out (positie) voor het evenement: gebeurtenissen stoppen, diepe reflectie, meditatie, stagnatie. Het kan betekenen dat een persoon ergens opgesloten zit of (in het geval van de vermissing) – een kelder of een kleine afgesloten ruimte.

Vier van Zwaarden in de lay-out (positie) voor werk. Het is noodzakelijk om buiten te zitten, laag te liggen, kracht op te doen, moeilijke tijden af ​​te wachten. Kleine winsten, slechte ontwikkeling. Bevroren betalingen.

Vier van zwaarden in de uitlijning (positie) op gezondheid.  Postoperatieve revalidatie, kan een sanatoriumbehandeling zijn, herstel. Ziekenhuisverblijf (niet in acute omstandigheden).

Vier van Zwaarden in de lay-out (positie) voor relaties. Rust van elkaar. Tijdelijke scheiding in onderling overleg (“live apart”). Relatietype: minnaar op zaterdag bezoeken.

4 van zwaarden in een lay-out (positie) voor iemands psychotype. Filosoof, bedachtzaam, afstandelijk.

Vier van Zwaarden in de lay-out (positie) van advies of waarschuwing. Tip: neem een ​​pauze, ga liggen.

Waarschuwing: loop niet vast.

Vier van zwaarden in de lay-out (positie) als resultaat. Het antwoord is onzeker. Er is tijd om na te denken over uw bedrijf.

Extra’s : De eerste cyclus is voorbij. De persoon afgebeeld op de kaart is niet dood, hij is aan het mediteren (althans in het klassieke beeld).

Omgekeerde vier van zwaarden

Toelichting (algemene betekenis): omissie die gevaarlijk kan zijn (onproductief).

Vier van zwaarden in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor het evenement: tijd voor actie.

Vier van zwaarden in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor werk. Er moet iets gebeuren. Kan startkapitaal uit spaargeld betekenen.

Vier van zwaarden in een omgekeerde positie in de uitlijning (positie) op gezondheid.  Een persoon wordt gedwongen om rust en herstel te onderbreken. Of hij stond van tevoren op en nu zullen er complicaties zijn (niet gevaarlijk). Het kan nodig zijn om een ​​onderzoek uit te voeren.

4 van zwaarden in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) voor relaties. De tijd is gekomen om naar elkaar terug te keren, anders is het te laat.

De vier zwaarden in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) voor iemands psychotype. Een man gedreven door omstandigheden.

Vier van zwaarden in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) van advies of waarschuwing. Tip: maak je klaar om te handelen.

Waarschuwing: verplaats uzelf niet – de omstandigheden zullen u dwingen.

Vier van zwaarden in een omgekeerde positie in de uitlijning (positie) als resultaat. Actie onder dwang, noodzaak.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.