The Light Seers Orakel 52

3 zwaarden

Lichtprofetie : pijnlijke scheiding, verlies, verdriet, de mogelijkheid van genezing, schaduwen komen aan het licht, vind weer inspiratie

Schaduwprofetie : afwijzing van verlies, behoefte aan genezing, vastzitten in je verdriet of verdriet, de rol die je speelde in je omstandigheden niet zien.

 

Interpretatie van de Tarotkaart 3 van Zwaarden

Kaartnaam: Lord of Sorrow

Correspondentie – lucht van lucht; brief Wauw; Sephira – Geest

Uitleg (algemene betekenis): Tragische informatie (niet de gebeurtenis zelf), verdriet, tranen, heftige reactie op wat er gebeurt.

Drie van zwaarden in de lay-out (positie) voor het evenement: lijden voor een geliefde; problemen.

Drie van Zwaarden in de lay-out (positie) voor werk. Gearresteerde goederen, allerlei soorten externe beperkingen: verhoging van huur, verhoging van belastingen, waarschuwing over de sluiting van de onderneming. Een situatie die je kunt proberen na te spelen.

3 van zwaarden in de lay-out (positie) voor gezondheid.  Hartziekte (van 13 of 16 – een hartaanval; vanaf 21 – hartoperatie). Problemen in het borstgebied (thoracale wervelkolom). Psychosomatische toestanden: hoe slechter de stemming, hoe slechter de gezondheidstoestand. Het is noodzakelijk om van ervaringen af ​​​​te komen, zodat ze de gezondheid niet beïnvloeden (uitspreken, kalmeren).

Drie van Zwaarden in de lay-out (positie) voor relaties. Liefdesdriehoek en/of liefdesverdriet. Als er nog steeds mensen in de lay-out zijn, kan dit betekenen dat de persoon tussen partners wordt verscheurd. Kan onbeantwoorde liefde betekenen.

Drie van zwaarden in de lay-out (positie) voor het psychotype van een persoon. Moedig tegenspoed verdragen, geleerd door bittere ervaring.

Drie van Zwaarden in de lay-out (positie) van advies of waarschuwing. Advies: schreeuw het uit, overleef de pijn.

 

Waarschuwing: creëer geen uitzichtloze situaties.

Drie van zwaarden in de uitlijning (positie) als resultaat. Het antwoord is nee. Een periode van slecht nieuws, onvrede, harde gevoelens.

Extra’s : Deze kaart is die zere plek waar constant op wordt getrapt en de persoon kan de irritatiezone niet verlaten. Als je het lang moet volhouden, worden zelfs de kleinste irritaties een groot probleem.
Er is een mening dat dit DRIE problemen zijn die tegelijkertijd moeten worden opgelost, en als de Three of Swords erop valt, moet je drie extra kaarten trekken.

Omgekeerde drie van zwaarden

Uitleg (algemene betekenis): gevaarlijke fout.

Drie van zwaarden in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor het evenement: een uitzichtloze situatie.

Drie van zwaarden in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor werk. Onvermogen om zaken te herstellen, confiscaties, ernstig verlies van geld.

Drie van zwaarden in een omgekeerde positie in de uitlijning (positie) op gezondheid.  Geen erg geslaagde operatie.

3 van zwaarden in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) voor relaties. Een ongelukkige keuze die de komende jaren zou kunnen ruïneren. Misschien ontevredenheid over uw keuze in de liefde.

Drie van zwaarden in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) voor iemands psychotype. Mens in de problemen.

Drie van zwaarden in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) van advies of waarschuwing. Tip: Bereid je voor op de uitdaging.

Waarschuwing: ernstige problemen.

Drie van zwaarden in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) als resultaat. Onoverkomelijke conflicten, gebeurtenissen waarmee het bijna zinloos is om te vechten.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.