The Light Seers Orakel 51

2 zwaarden

Lichte profetie : impasse, kruispunt, moeilijke keuzes, verzet tegen ideeën of opties, kiezen van de beste manier van handelen, geheugen en gedachten.

Schaduwprofetie : moeilijke keuze, angst voor het onbekende, tussen een rots en een harde plek, angst voor toewijding.

Interpretatie van de kaart Twee van Zwaarden

Interpretatie van de Tarotkaart 2 van Zwaarden

Kaartnaam: Meester van de herstelde wereld.

Correspondentie – water van lucht; brief hij; Sephira – Wijsheid (Binah)

Uitleg (algemene betekenis): een weg vinden, inspannende keuze; externe passiviteit en interne spanning.

2 van zwaarden in de lay-out (positie) voor het evenement: terugtrekking in zichzelf op zoek naar innerlijke balans; een poging om de situatie scherp te houden; keuze.

Twee van zwaarden in de lay-out (positie) voor werk. Combineren van verschillende paden en activiteiten. Allerlei “politieke” stromingen in het collectief, in het land: voor het land – een meerpartijenstelsel, voor het collectief – stratificatie in kleine groepen. ideologische strijd.
Er staat geld op deze kaart, maar je moet verschillende manieren combineren om geld te verdienen.

Twee van zwaarden in de uitlijning (positie) op gezondheid.  Je geneest de een, je doet de ander pijn.

Twee van Zwaarden in de lay-out (positie) voor relaties. Nadenken over wisselende partners. Houd niet van communicatie (allianties, vriendschap op voet van gelijkheid). In liefde, een gewapende wapenstilstand (“De kraai pikt het oog van de kraai niet uit”).

Twee van zwaarden in de lay-out (positie) voor het psychotype van een persoon. Ondoordringbaar, duaal, met een zeer sterk masker.

Twee van Zwaarden in een lay-out (positie) van advies of waarschuwing. Tip: Zoek naar een compromis.

Waarschuwing: bereid je voor op een lang belegeringsgevecht.

Twee zwaarden in de lay-out (positie) als resultaat. Het antwoord is nee, een positie tussen twee vuren.

Omgekeerde  twee van zwaarden

Uitleg (algemene betekenis): richtingsconflict. De richting kiest jou en je wordt gedwongen die te volgen.

Twee van zwaarden in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor het evenement: een fout in de keuze; gedwongen keuze.

Twee van zwaarden in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor werk. Wederzijds uitsluitende omstandigheden die de voortgang van zaken belemmeren. Zowel grote inkomens als grote uitgaven zijn mogelijk.

2 van zwaarden in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor gezondheid.  Staat stabilisatie.

Twee van zwaarden in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) voor relaties. Een conflict waarna het moeilijk is om de oude relatie te herstellen.

Twee van zwaarden in een omgekeerde positie in de uitlijning (positie) op het psychotype van een persoon. Neigt zijn stress op anderen te dumpen.

Twee van zwaarden in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) van advies of waarschuwing. Tip: wees zo onverschillig mogelijk voor de conflicten van andere mensen, om er niet in meegezogen te worden.

Let op: mogelijk foutieve stappen.

Twee zwaarden in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) als resultaat. Ze zullen proberen je aan te stellen als “wisselwachter”.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.