The Light Seers Orakel 50

Aas van zwaarden

Lichtprofetie : nieuwe ideeën, duidelijkheid, a-ha-moment, geopenbaarde waarheid, nieuw bewustzijn, verhoogde bewustzijnstoestanden, gedachten, communicatie, succes en triomf

Schaduwprofetie : overanalyseren, vastlopen of vastlopen, vertroebeld oordeel, de waarheid binnenhouden

Interpretatie van de Ace of Swords-kaart

Interpretatie van de Tarotkaart Ace of Swords

Kaartnaam: Root of the Forces of Air

Correspondenties – het vuur van de lucht, de letter Yod, de Sephira Kroon (Keter)
Uitleg (algemene betekenis): externe prikkel, nieuwe gedachte, ideologische doorbraak. Over het algemeen is de aas niet negatief, maar heeft een overeenkomstige “schaduw”. Het voorspelt geen rampen en fatale gevolgen van gebeurtenissen.

Ace of Swords  in de lay-out (positie) voor het evenement: plotseling optredende veranderingen (beschouwd afhankelijk van de omliggende kaarten); klein ongeval, kortsluiting, blikseminslag. Nood operatie. Dreiging van iets.

Ace of Swords  in de lay-out (positie) voor werk. Het is mogelijk om zonder zichtbare concurrentie uit de markt te worden gedrukt; leidt niet tot verlies van geld, maar de grond onder je voeten is wankel. Laat je rondrennen op zoek naar ideeën. Afhankelijk van de vraag:

  • als “wat te doen?” – zoek naar nieuwe ideeën;
  • als “wat zal er gebeuren?” – er komt een plotselinge controle aan.

Ace of Swords in de uitlijning (positie) op gezondheid.  Kneuzingen, verwondingen, snijwonden. Inzinkingen, woede-uitbarstingen, toevallen (hoofd, zenuwen). Kortdurende acute aandoeningen die de gezondheid niet aantasten.

Ace of Swords in de lay-out (positie) voor relaties. plotseling verschijnen; met een vleugje conflict. Kennismaking in conflictsituaties. Fatale en stormachtige relaties, maar soms alleen op mentaal niveau (alles kookt in partners zonder naar buiten te gaan). Willekeurige informatie die de relatie raakt (roddels).

Ace of Swords in de lay-out (positie) voor het psychotype van een persoon. Prikkelbaar, prikkelbaar. De persoon op wie “vindt”.

Ace of Swords in de lay-out (positie) van advies of waarschuwing. Tip: luister naar signalen van buitenaf.

Waarschuwing: kleine en middelgrote ergernissen.

Ace of Swords in de layout (positie) als resultaat. Het antwoord is ja. Tijd voor injecties en trappen.

Omgekeerde  aas van zwaarden

Toelichting (algemene betekenis): Naar binnen gerichte agressie.

Ace of Swords in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor het evenement: het creëren (provoceren) van conflictsituaties. zelfdestructieve gebeurtenissen.

Ace of Swords in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor werk. Undercover gedoe (conflicten) in het team (de beginfase van de Twee). Onverwachte uitgaven. Dalende inkomsten. Wanbetalingen, dalende aandelenkoersen en soortgelijke problemen (in combinatie met de Toren – wereldwijd).

Ace of Swords in een omgekeerde positie in de uitlijning (positie) op gezondheid.  Een persoon droogt op, een soort ziekte ondermijnt hem. Kan geobsedeerd zijn door een ‘overgewaardeerd’ idee.

Ace of Swords in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor relaties. Lange stille ruzies. Verborgen woede, wrok. (Geeft kortdurende situaties aan).

Ace of Swords in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) voor iemands psychotype. Gevoelig om spanning van binnen op te bouwen, klaar om te ontploffen.

Ace of Swords in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) van advies of waarschuwing. Advies: Verminder risico’s, kom niet in risicovolle situaties terecht.
Waarschuwing: verzamel geen agressie in jezelf

Ace of Swords in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) als resultaat. De staat van interne onvrede. Er zal iets knagen van binnenuit.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.