The Light Seers Orakel 49

Koning der bekers

Lichtprofetie: liefde, emotionele intelligentie, geduld, ervaring. Stabiliteit en balans, creativiteit, diplomatie, een ondersteunende, zorgzame, wijze leider.

Schaduwprofetie: koning van het drama, introvert. Niet in contact met emoties, opvliegend. Temperamentvol, de mogelijkheid om met het onderbewustzijn te werken en jezelf onder te dompelen in zelfzorg.

Hij verzacht zijn blik en reikt naar de klankschaal. Wanneer er iets onverwachts in de geest van de Bekerkoning opkomt – iets dat de zelfbeheersing van een ander aan het wankelen kan brengen en hem in een staat van stress of woede kan brengen, reguleert hij zijn emotionele toestand met zijn volwassen, praktische, meditatieve energie.

Het vinden van de goede plek tussen empathie en rede is de sleutel tot deze leiderschapsstijl. Laat je leiden door je emotionele intelligentie terwijl je ernaar streeft om logica, vriendelijkheid en liefde te combineren. Als je in een turbulente situatie zit, vind dan rust door te kiezen voor zorgzaamheid en diplomatie. Omdat hij in de schaduw staat, kan deze koning zich teruggetrokken, nors of temperamentvol voelen; of u kunt het contact met de emoties van anderen verliezen. Blijf uit de buurt van emotionele situaties. Streef ernaar om anderen te begrijpen door middel van empathie, tolerantie en mededogen, en emotionele vervulling zal de jouwe zijn.

Interpretatie van de King of Cups-kaart

Interpretatie van de Tarotkaart King of Cups

Kenmerken : Watervuur. Schorpioen.

Blond of grijs. Hoogsensitiviteit, creativiteit. Romantisch, zacht, poëtisch, subtiel.

Vader, beschermheer, voogd. Relatief (cups – de soort van verwantschap). opgenomen in het leven van anderen, zorgzaam, hoort anderen. Het kalmeert en ontspant. Grootmoedig.

King of Cups  in de lay-out (positie) voor evenementen : de noodzaak om te zorgen. Goed advies op het gebied van gevoelens. Ontmoeting met de King of Cups.

King of Cups  in de lay-out (positie) voor Business : stabiel, met hoge inkomsten.

The King of Cups  in de lay-out (positie) voor Bezetting : ideologie, psychologie, religieuze figuur. Leraar Geesteswetenschappen. Juridische beroepen. Kunst, geneeskunde. Mediums, paranormaal begaafden, waarzeggers, genezers.

King of Cups  in de opstelling (positie) Gezondheid : Goed. Psychosomatische aandoeningen.

De King of Cups  in de lay-out (positie) voor Relaties : Zoals ‘vader – kind’. Veel warmte, zorg, tederheid, aandacht. Leidende persoon in een relatie. Biedt bescherming en zorg. geneigd tot opvoeden. Soms kan het worden gesloten.

De King of Cups  in de lay-out (positie) als Raad : neem de zaak onder uw bescherming. Laat je emoties los, blijf trouw aan je gevoelens.

King of Cups  in een lay-out (positie) als waarschuwing : overmatige zachtheid en goedgelovigheid kunnen u pijn doen.

De King of Cups  in de lay-out (positie) als Uitkomst : “ja.” Je krijgt te maken met een leider. Misschien wordt u betutteld.

Omgekeerde  King of Cups

Kenmerken : Onvolwassen emotionaliteit, gebrek aan wil. Zwakte, dronkenschap (drugsverslaving). Vervaagd, glansloos. Hypocriet, dubbelzinnig, twee gezichten. “Alert neurasthenic” – een zwakte verborgen achter externe vijandigheid. Zelfbedrog. Soms – een masker van onzorgvuldigheid en onverschilligheid.

King of Cups  in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) op Evenementen : gebrek (verlies) van voogdij, beschermheer. Problemen als gevolg van verkeerd opgebouwde relaties, als gevolg van alcoholisme. Ontmoeting met de omgekeerde King of Cups.

The King of Cups  in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) op Business : verliezen, verliezen. Zusterschap, protectionisme. Het ontbreken van een masterplan.

King of Cups  in een omgekeerde positie in de uitlijning (positie) op Gezondheid : Uitputting in drinken en feesten.

King of Cups  in een omgekeerde positie in de uitlijning (positie) op Relaties : een zeer moeilijk huwelijk. Veel hypocrisie en leugens. Een persoon die geen spijt heeft van het nemen van verantwoordelijkheid, een vod. Een zorgeloze vader.

King of Cups  omgekeerd in een spread (positie) als Advies : OF: Je hoeft niemand te steunen. OF: Vertrouw niet op ondersteuning.

King of Cups  ondersteboven in een lay-out (positie) als waarschuwing : u verliest ondersteuning.

De King of Cups  in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) als resultaat : “nee.” Uw geloofwaardigheid kan aan het wankelen worden gebracht of u verliest verbindingen.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.