The Light Seers Orakel 48

Koningin der bekers

Lichtprofetie: intuïtiviteit, emotionele intelligentie, liefde en mededogen, gevoeligheid, kracht, empathie, acties in opdracht van het hart. Genezing.

Schaduwprofetie : Controle of onderdrukking van emoties, zich onzeker voelen. Luister naar meer advies. Irrationaliteit. Emotionele chantage, melodrama, verantwoordelijkheid voor de eigen emoties.

De Bekerkoningin is een van de meest intuïtieve personages in de tarot en verkeert in een fantastische staat van spirituele connecties. Ze vraagt ​​hoe goed je emoties je de laatste tijd hebben gediend en herinnert je eraan dat je het vermogen hebt om op een veel dieper niveau verbinding te maken. Voel en accepteer je emotionele intuïtie. Luister goed om te begrijpen wat er echt aan de hand is en zorg ervoor dat andere mensen zich gehoord voelen als je met ze praat. Besteed tijd aan hun emotionele signalen en zie de goddelijke schoonheid in alle ervaringen van het leven. Er is zowel zon als schaduw nodig om de oceaan te laten sprankelen. In de schaduw kan deze kaart aangeven dat je het contact met je emoties bent kwijtgeraakt of je gevoelens onderdrukt door te weigeren het voor de hand liggende te zien. Als je enige onzekerheid voelt over.

Interpretatie van de Tarotkaart Queen of Cups

Eigenschappen: water. Kreeft.

Dromerig, blond.

Heel emotioneel. Bang om afgewezen te worden. Kwetsbaar, gevoelig, insinuerend. Komt in de stemming van anderen. Ze heeft een ontwikkelde verbeeldingskracht, een goed geheugen. Moeder, grootmoeder, leraar.

Queen of Cups  in de opstelling (stand) voor Evenementen : een gezellige, warme, huiselijke wereld. Diepe deelname aan het probleem, hulp, vrede, troost. Ontmoeting met de koningin der bekers.

Queen of Cups  in de lay-out (positie) voor Business : er is winst, ook ontwikkeling.

Queen of Cups  in de lay-out (positie) voor Bezetting : opvoeder, openbare catering, muziek, poëzie, literatuur, schilderkunst. occulte wetenschappen. Psychologie, filosofie, religie, mystiek. Handwerken, werken met stoffen. Goede gastheren.

Queen of Cups  in de uitlijning (positie) op Gezondheid : een neiging tot oedeem, wallen, overgewicht, trage chronische ziekten.

The Queen of Cups  in de lay-out (positie) op Relaties : harmonieus, soms is ze ’te mama’.

Queen of Cups  in een lay-out (positie) als advies : wees maximaal voorzichtig, blijf trouw aan je gevoel.

Queen of Cups  in een lay-out (positie) als waarschuwing : neem geen wishful thinking.

Queen of Cups  in de lay-out (positie) als resultaat : “Ja.” iemand zal je helpen, neem een ​​levendige rol.

Omgekeerde koningin der bekers

Kenmerken : Lichtgeraakt, zeurderig, vatbaar voor wanhoop. Vervormt informatie. Hypocrisie. Meerduidigheid. Het is gemeen, oneervol. Misschien een drinker, vatbaar voor Boheemse feesten.

Queen of Cups in een omgekeerde positie in de uitlijning (positie) op evenementen : gebrek aan zorg en ondersteuning, weglopen van problemen, binding aan tegenslagen uit het verleden. Nachtmerrie droom. Onbevredigde liefdesverlangens. Ontmoeting met de omgekeerde Queen of Cups.

De Queen of Cups bevindt zich in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor Business : geen geld, complete chaos in het bedrijfsleven, geen ontwikkeling, domheid.

Queen of Cups in een omgekeerde positie in de uitlijning (positie) op Gezondheid : drugsvergiftiging, middelenmisbruik, achterdocht, psychische stoornissen.

Queen of Cups in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) op Relaties : verlies van zelf, geen bewustzijn, vraag naar dankbaarheid.

De Queen of Cups bevindt zich in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) als Raad : vind jezelf, bemoei je niet met andermans zaken, bezwijk niet voor hysterie, vervorm geen informatie.

Queen of Cups ondersteboven in een lay-out (positie) als waarschuwing : je kunt stikken met zorg en liefde.

De Queen of Cups in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) als resultaat : “Nee.” Een groot aantal onvoorspelbare gebeurtenissen en nerveuze schokken.

 

 

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.