The Light Seers Orakel 47

Ridder van Bekers

Lichtprofetie: klassieke romanticus, gepassioneerde ziel, artistieke neigingen, creativiteit, ziel wijd open. Een connectie vinden, verliefd worden op het idee van liefde, ridderlijkheid

Schaduwprofetie : tekenen negeren, hartvergrendeling, nabijheid van liefde, speler, jaloerse partner, grillen, wrok, negatieve emoties die spirituele groei blokkeren. Teleurstelling.

Deze klassieke romanticus nodigt je uit om je onder te dompelen in de wereld van rozen, bubbelbaden en champagne, en vandaag draait alles om jou. Of misschien voorspelt deze kaart elke dag romantiek en belichaamt hij de sierlijke bewegingen van een langzame dans. Geniet van dit flirten en blijf dichtbij. Deze ridder is intuïtief en volledig in contact met zijn emoties. Hij weet wat hij wil en is klaar om zijn ziel volledig te openen. Deze kaart staat vaak voor iemand die verliefd is op het idee van liefde, soms vergezeld van onrealistische verwachtingen. Ben je klaar om neergeslagen te worden en diepe eerlijkheid en kwetsbaarheid vrijelijk door je leven te laten stromen? Geloof jij in dit soort ware liefde? Maak je klaar om inspiratie op te doen en ermee te werken – om kunst, muziek, liefde en een echt meesterwerk van het leven te creëren.

Interpretatie van de kaart Ridder van Bekers

Interpretatie van de Tarotkaart Ridder van Bekers

Kenmerken: Lucht Water. Vis.

Blonde knappe jonge man. Heel charmant, aanhankelijk, zorgzaam. Hij helpt, sympathiseert.

Ridder van Bekers in de lay-out (positie) voor evenementen : aankomst van een aangenaam persoon, verkering, huwelijksaanzoek, sociaal amusement, zeer aangenaam, maar niet erg betrouwbaar gezelschap. Ontmoeting met de Ridder van Bekers.

Knight of Cups in de lay-out (positie) voor bedrijven : goed ingeburgerd, geld is gemiddeld.

Ridder van Bekers in een lay-out (positie) voor beroep : showbusiness, modellenbedrijf, psychologie, muziek, dans, filosofie.

Knight of Cups in de uitlijning (positie) op Gezondheid : snel herstel.

Ridder van Bekers in de lay-out (positie) op Relaties : liefde, veel romantiek, fantasie, er zijn gevoelens, schoonheid.

Bekersridder in een opstelling (positie) als Raad : accepteer het aanbod.

Ridder van Bekers in een lay-out (positie) als waarschuwing : maak geen nobele gebaren als ze nergens toe leiden.

Bekersridder in de opstelling (positie) als Uitkomst : “Ja.” Er verschijnt een nieuwe kennis, een verleidelijk aanbod.

Omgekeerde Ridder van Bekers

Kenmerken : Cynisch, vleiend. Hij is niet te vertrouwen. Voelt mensen heel goed aan. Zeer sterke magische charme (voor hem in + voor tegenstanders in -). Neiging tot seksuele perversie.

Ridder van Bekers in een omgekeerde positie in de uitlijning (positie) op Gebeurtenissen : valse zinnen, algemene verkeerde beslissing, oordeel. Emotionele afhankelijkheid. Soms vertraging bij aankomst. Ontmoeting met de omgekeerde Ridder van Bekers.

Bekerridder in een omgekeerde positie in het scenario (positie) op Zaken : niet slecht, loze beloften, bedrog, weigering om mee te werken.

Ridder van Bekers in een omgekeerde positie in de uitlijning (positie) op Gezondheid : het gevaar van seksueel overdraagbare aandoeningen.

Ridder van Bekers in een omgekeerde positie in de uitlijning (positie) op Relaties : complexe, emotionele afhankelijkheid.

Bekersridder in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) als Raad : weiger het aanbod of gebruik zelf je charme.

Ridder van Bekers in een omgekeerde positie in een opstelling (positie) als waarschuwing : u kunt in een situatie terechtkomen waaruit u zich moeilijk kunt bevrijden.

Ridder van Bekers in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) als uitkomst : “Nee.” Dubieuze aanbiedingen, ervaren verleider.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.