The Light Seers Orakel 46

Page of cups

Lichtprofetie : dromerigheid, inzicht, creativiteit, onverwachte richtingen, magie en synchroniciteit, een open en vrolijk hart, gevoeligheid en naïviteit in romantiek, inspiratie uit nieuwe ideeën.

Schaduwprofetie: tekenen negeren, overgevoeligheid. Infantilisme. Creativiteit blokkeren.

Er is hier wijsheid en magie. Zoals de eerste liefdesadem of de eerste kus, in deze tijd is alles mogelijk. Sta open voor de meest verbazingwekkende wonderen. Dit is een “when pigs fly”-kaart en als je hem in je handen houdt, is dat een teken dat er onvoorziene, willekeurige gebeurtenissen op je af komen! Wek het enthousiasme van kinderen voor het onbekende en verwelkom alle onverwachte wendingen op je reis. Sta open voor inspiratie uit de vreemdste bronnen en let op viscerale sensaties die je creativiteit vleugels geven. Aangezien u geniet van deze buitengewone tijd, moet u ervoor zorgen dat u niet te gevoelig bent of uw eigen stroom blokkeert door te proberen het proces te beheersen. Laat je emoties de broodkruimels van vreugde volgen. Speel wat meer. Doe iets stoms. Blijf nieuwsgierig

Interpretatie van de Page of Cups-kaart

Interpretatie van de Tarotkaart Pagina van Bekers

Kenmerken: Land van water. Het element is water.

Een kind met blond haar en blauwe ogen. IJverig, ijverig, dromerig, romantisch, vertrouwend. Zoet grillig.

Page van Bekers in de lay-out (positie) voor Evenementen : goed nieuws, meestal gerelateerd aan familie of verwanten. Een kleine suggestie (bijvoorbeeld eten in een restaurant). Er kunnen kleine geschenken zijn. Misschien een kinder feestje een verjaardag ofzo  of een uitnodiging voor een doopfeest. Creatieve kinderen. Ontmoeting met de Page of Cups.

Page van Bekers in de lay-out (positie) voor bedrijven : kleine, kleine advertenties, geld is niet erg groot. Aspirant-acteurs, jong team.

Page van Bekers in de lay-out (positie) voor Beroep : kunsten, verpleegsters, verplegers, obers.

Page van Bekers in de uitlijning (positie) op Gezondheid : geestesziekte, lethargie, onderontwikkeling, kinderziekten.

Page van Bekers in de afstemming (positie) op Relaties : er zal een kans zijn om verliefd te worden, een gebaar van vriendschap en verzoening, een nieuw zaadje in een relatie.

Page van Bekers in een lay-out (positie) als advies : gebruik de aangeboden kans.

Page van Bekers in de lay-out (positie) als waarschuwing : geloof niet in vleiende lof en beloften.

Page van Bekers in de lay-out (positie) als uitkomst : Vaker “Ja”. Of er is een goede kans, of er kan een infantiel persoon in uw omgeving verschijnen.

Omgekeerde Page van Bekers

Kenmerken: Moeilijk kind, ongezellig, teruggetrokken, onzeker, berucht, kan ongelukkig zijn in de liefde.

Twee opties: 1) gewoon een dikke huid 2) corruptie en onderdanigheid, een bedrieglijk persoon.

Page van Bekers in een omgekeerde positie in de uitlijning (positie) op Evenementen : slecht nieuws, slechte kans, leugens, zelfopoffering omwille van kinderen (zinloos), emotionele onvolwassenheid. Ontmoeting met de omgekeerde Page of Cups.

Page van Bekers in een omgekeerde positie in het scenario (positie) op Business : gaat niet vanwege luiheid of gaat slecht, fraude, bedrog, allerlei onnodige obstakels.

Page van Bekers in een omgekeerde positie in de uitlijning (positie) op Gezondheid : kinderziekten die moeilijk zijn.

Page van Bekers in een omgekeerde positie in de uitlijning (positie) op Relaties : frivool, beloften kunnen niet worden vertrouwd.

Page van Bekers in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) als raad : verwijder onnodige verbindingen, gedraag u slimmer.

Page van Bekers in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) als waarschuwing : bemoei u niet met andermans spellen.

Page van Bekers in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) als resultaat : “Nee”, u kunt de prooi worden van de sluwheid

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.