The Light Seers Orakel 45

Bekers 10

Lichtprofetie : gemeenschap, liefde, zielsverwanten, harmonie in relaties, familie, goddelijke verbindingen, opening en verruiming van het hart, integriteit, voltooiing

Schaduwprofetie : misverstanden, disharmonie of argumenten, moeilijke relaties, behoefte aan een diepere verbinding, vertraging bij aankomst.

Interpretatie van de Ten of Cups-kaart

Interpretatie van de Tarotkaart 10 van Cups

Kaartnaam: Lord of Complete Success

Correspondentie – water (zonder toevoegingen van de letters van de naam); Sephira – Koninkrijk (Malkuth)

Uitleg (algemene betekenis): geluk, stabiliteit op alle gebieden, blijvend succes.

Een Bekers 10 in een opstelling (positie) voor een evenement: een ontmoeting met familieleden, een reis naar hun geboorteplaats; alles wat met familie te maken heeft.

Bekers 10 in de opstelling (stand) voor werk. Een zeer goed gevestigd bedrijf. Volop kansen, grote winsten, succes – voor zaken is deze kaart zelfs beter dan de Tien van Pentakels. Handel in natuurlijke hulpbronnen (vloeibaar: olie, gas).

Bekers 10 in een lay-out (positie) voor de gezondheid.  Prachtig. Zijn er kleine kwaaltjes, dan wordt er uitstekende zorg verleend.

Bekers 10 in een lay-out (positie) voor relaties. Het beste voor relaties: onvoorwaardelijke liefde, gezinsondersteuning, diep emotioneel begrip. (het gevaar bestaat dat dergelijke bewolking niet lang duurt).

Bekers 10 in een lay-out (positie) voor iemands psychotype. Een opgewekt persoon die een gevoel van vrede uitstraalt. Weet hoe hij in de positie van een ander moet treden, zelfs voor zichzelf in strijd met zijn eigen belangen.

Bekers 10 in de lay-out (positie) van advies of waarschuwing. Advies: ga naar je familie, wend je tot de wortels.

Waarschuwing: geluk is niet onbewolkt.

Bekers 10in een opstelling (stand) als resultaat. Het antwoord is ja. Alles zal fantastisch zijn.
Aanvullend: bij het interpreteren van kaarten mogen we niet vergeten dat geen enkele kaart de status “voor altijd” weergeeft, het is in ieder geval een soort periode.

Omgekeerde Bekers 10

Toelichting (algemene betekenis): verlies van verwantschap. Een persoon is het beste gewend, en nu is alles een beetje saai geworden, maar het lijkt hem dat alles is ingestort en dat alles verschrikkelijk is.

Bekers 10 in een omgekeerde positie in de opstelling (positie) voor het evenement: onenigheid in de familie. Emigratie (van 6 zwaarden – om geld te verdienen, met vrede – permanent verblijf).

Bekers 10 in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor werk. Recessie, een periode van mislukkingen die iedereen deelt (werknemers, familieleden); dingen gaan niet zo goed als voorheen. Kan een lange periode van onveranderde toestand betekenen.

Bekers 10 in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor gezondheid.  Ontevredenheid over zijn gezondheid (voelt zich slechter, maar weet nog steeds niet wat echt erg is), klaagt meer dan wordt ziek.

Bekers 10 in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) voor relaties. Minnelijk afscheid met behoud van warme relaties. Relaties tussen mensen die geen bloedverwant zijn.

Bekers 10 in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) voor iemands psychotype. De man die betere tijden kende. Verveling leidt tot avontuur.

Bekers 10 in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) van advies of waarschuwing. Advies: begrijp uw familierelaties.

Waarschuwing: je emotionele leven kan barsten, je kunt je vervelen: het is raadzaam om de omgeving te veranderen.

Bekers 10 in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) als resultaat. Er wacht u een mislukte periode (minder succesvol dan in betere tijden). Vertrek voor een lange tijd van hun geboorteplaats is mogelijk.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.