The Light Seers Orakel 44

Bekers 9

Lichtprofetie : geschenken van het Universum, keuze van vreugde, gemanifesteerde dromen, dankbaarheid, overvloed, overgang in lijn met het doel, gebruik van al je gaven.

Schaduwprofetie : Uitgestelde bevrediging, onvervulde verlangens, zelfgenoegzaamheid, onvervulde dromen, hebzucht die je pad blokkeert, de simpele dingen in het leven niet begrijpen, de behoefte om raketbrandstof te vinden voor positiviteit en optimisme.

Interpretatie van de Nine of Cups-kaart

Interpretatie van de Tarotkaart 9 van Cups

Kaartnaam: Heer van materieel succes.

Correspondentie – water (zonder toevoegingen van de letters van de naam); Sephirah – Vorm.

Uitleg (algemene betekenis): succes, verwachting van een grote vakantie (enige verwachting), innerlijke rust, tevredenheid.

9 kopjes in de lay-out (positie) voor het evenement: familievakantie, jubileum, verjaardag (in lay-outs voor het jaar: in welke maand het uitviel – dat wordt een groot familiefeest). Overdekte tafel.

Negen kopjes in de lay-out (positie) voor werk. Succesvol bedrijf met grote winsten. Handel in vloeibare energie: benzine, brandstoffen en smeermiddelen. Handel in eten en drinken.

Negen kopjes in de lay-out (positie) voor gezondheid.  Uitstekende gezondheid.

Negen van Cups in de lay-out (positie) voor relaties. Heel gelukkig ontwikkelen, naar de bruiloft gaan. Partners die door hun geluk zijn afgeschermd van anderen. Mensen verenigd door belangen op het gebied van cultuur (gemeenschappelijke emotionele gehechtheden).

Negen kopjes in een lay-out (positie) voor iemands psychotype. Tevreden, kalm en ontspannen. Kan zelfvoldaan en zelfvoorzienend zijn.

Negen van Cups in de lay-out (positie) van advies of waarschuwing. Advies: geniet van het leven, stem af op de vakantie, bereid je op hoog niveau voor op de viering.
Waarschuwing: je deelt je vreugde niet met anderen, je zou meer open moeten zijn.

9 kopjes in de opstelling (stand) als resultaat. Het antwoord is ja. Een periode van rijkdom en tevredenheid.

Aanvullend (op relaties): In dit geval moet je het gezegde onthouden: “Wees niet mooi geboren”: volgens deze negen kun je alles hebben, een volle kom, maar blijf alleen.

Omgekeerde  Negen van Cups

Uitleg (algemene betekenis): disharmonie, ongemak. (Hij zat in een plas voor de hele mensen).

Nine of Cups in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor het evenement: een poging om een ​​comfortabele toestand te behouden in oncomfortabele omstandigheden.

Negen van Cups in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor werk. Een klein bedrijf blijft onafhankelijk ondanks grote concurrentie: het kan worden opgeslokt, maar tot nu toe gaat alles goed.

9 kopjes ondersteboven in een lay-out (positie) voor de gezondheid.  Uiterlijk ziet hij er goed uit, maar zijn gezondheid is verzwakt.

Negen van Cups in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) voor relaties. Behoud van het uiterlijk van een ideaal stel in het openbaar, interne disharmonie. Obsessie met elkaar.

Negen bekers in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) voor iemands psychotype. Ponty: van de laatste krachten verbeeldt plezier, geluk, welvaart.

Negen van Cups in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) van advies of waarschuwing. Tip: probeer een positieve indruk van jezelf te behouden.

Waarschuwing: u bevindt zich in ongemakkelijke omstandigheden.

Negen van kopjes in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) als resultaat. Je moet het merk behouden. Je zult je ongemakkelijk voelen (baby in een grote wereld).

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.