The Light Seers Orakel 43

Bekers 8

Lichtprofetie : loop weg, laat los, verlaat je oude leven om nieuwe dingen te doen, laat los wat je niet langer dient, een ritueel dat een verandering van richting markeert, een beweging van vastzittende energie, een gevoel van verlatenheid of frustratie dat je motiveert om zoek iets beters

Schaduwprofetie : Loopt weg en heeft dan spijt van zijn keuze, het gevoel vast te zitten in je huidige realiteit, angsten die je momentum blokkeren. opgesloten voelen, ontsnappen aan de realiteit en vermijden

Interpretatie van de Acht van Bekers-kaart

Interpretatie van de Tarotkaart 8 van Cups

Kaartnaam: Lord of Lost Success.

Correspondenties – het land van water; brief Hij (laatste); Sephira glorie

Uitleg (algemene betekenis): apathie, stille teruggetrokkenheid, onthechting.

Acht van Cups in de lay-out (positie) voor het evenement : luiheid, niets doen, alles in het leven overlaten aan de genade van het lot.

8 kopjes in de opstelling (stand) voor werk. Ontslagen worden in schande, stoppen met werken, verhuizen naar een slechtere baan. Daling van de winst. Stopzetting (afwijzing) van de zaak.

Acht van Cups in de lay-out (positie) voor gezondheid.  Een zeer gevaarlijke situatie voor de gezondheid en algemene toestand van een persoon. Diepe depressies. De combinatie van alle problemen in één keer kwijt willen en onwil om te vechten leidt tot zelfmoord. De dood voorspelt meer dan alle andere kaarten (zelfs voor een jonge man). onomkeerbare veranderingen. Een persoon zal niet herstellen omdat hij niet wil leven of al klaar is om te vertrekken.

Acht van Cups in een lay-out (positie) voor relaties. Zorg in mentale zin. Fysiek kan de partner in het gezin blijven (laat geen scheiding zien), maar er zijn geen gevoelens en emoties, de partner heeft zich in zichzelf teruggetrokken (doe wat je wilt, gaat mij niet aan). Kan laten zien dat je het gezin in een moeilijke situatie achterlaat.

Acht van cups in een lay-out (positie) voor iemands psychotype. Een persoon die is uitgesloten van het leven. diepe depressie

Acht van Cups in de lay-out (positie) van advies of waarschuwing. Tip: wees alleen met jezelf.

Waarschuwing: U wilt zelf niet dat de situatie verbetert.

Acht van Cups in een lay-out (positie) als resultaat. Het antwoord is onzeker. Een periode van vrijwillige afzondering van wat er gebeurt. Het is de moeite waard om het type activiteit te veranderen, weg te komen van bekende situaties.

Aanvulling (op de waarschuwing) : Soms zijn er situaties waarin veranderingen zulke drastische veranderingen met zich meebrengen dat een persoon specifiek probeert op zijn plaats te blijven om geen risico’s te nemen en niet te overbelasten.

Omgekeerde Acht van Cups

Uitleg (algemene betekenis): de wens om koste wat het kost de aandacht op zichzelf te vestigen, interesse in zichzelf op te wekken: een kunstmatig persoonlijk verhaal creëren, mysterie lanceren, enz.

8 kopjes in de lay-out (positie) voor het evenement: onmogelijkheid, onwil om te vertrekken, maar doet tegelijkertijd alsof om te vertrekken.

Acht van Cups in de lay-out (positie) voor werk. Volledige stagnatie, tijd op één plek markeren, verantwoordelijkheid verschuiven. Verlangen om voor jou beslist (gedaan) te worden. Winsten zijn onbepaald, maar hoe meer je werk onttrekt, hoe lager ze zijn.

Acht van Cups in de lay-out (positie) voor gezondheid.  Simulatie, de aandacht trekken van anderen (kan het gevolg zijn van de onverschilligheid van dierbaren).

Acht van Cups in een lay-out (positie) voor relaties. Gebrek aan liefde en aandacht, probeert ze op verschillende manieren aan te trekken.

Acht kopjes in een lay-out (positie) voor iemands psychotype. Lijden aan de onverschilligheid van anderen, gebrek aan liefde en aandacht.

Acht van Cups in de lay-out (positie) van advies of waarschuwing. Tip: Probeer de aandacht op jezelf te vestigen.

Een woord van waarschuwing: je trucs kunnen je vangen.

Acht van Cups in een lay-out (positie) als resultaat. Je kunt niet alleen zijn, je hebt communicatie, liefde en aandacht nodig.

 

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.