The Light Seers Orakel 42

Bekers 7

Lichtgevende profetie : keuzes, mogelijkheden en opties, advies tegen fantasieën en illusies, wensdenken, de verleiding van verleiding onderweg, de noodzaak om een ​​beslissing te nemen zonder een volledig beeld te hebben

Schaduwprofetie : zich geblokkeerd voelen door besluiteloosheid, angst om de verkeerde keuze te maken, afleiding van alles wat nieuw en glanzend is, zich overweldigd voelen door de keuze.

Interpretatie van de Seven of Cups-kaart

Interpretatie van de Tarotkaart 7 van Cups

Kaartnaam: Lord of Illusory Success.

Correspondentie – lucht van water; brief Wauw; sefira – Overwinning.

Uitleg (algemene betekenis) : Vele variaties, illusies, “lippenrollen”, waardoor de werkelijkheid kenmerken krijgt die ze niet bezit.

Seven of Cups in de lay-out (positie) voor het evenement : bedwelming met het vooruitzicht, veel voorstellen, waarvan er één waardig kan zijn en kan worden geïmplementeerd (het is belangrijk om te raden welke).

Zeven van Cups in de lay-out (positie) voor werk. Zakelijk geld verdienen. Computerspellen, kleine showbusiness, bioscoop, modeliteratuur, tv-shows, attracties, film- en muziekverkoop.

7 kopjes in een opstelling (positie) voor de gezondheid.  Vergiftiging, overdosis, verslaving aan softdrugs.

Zeven van Cups in een lay-out (positie) voor relaties. Zich overgeven aan kleine ondeugden en plezier vinden in deze, verzadigde relaties (eventueel met perversies). Relaties opzichtig, feest.

Seven of Cups in een lay-out (positie) voor iemands psychotype. Illusion Maker: Praat veel over zijn vele successen (verzonnen), belooft veel.

Seven of Cups in de lay-out (positie) van advies of waarschuwing. Tip: kies verstandig.

Waarschuwing: te veel keuzes, vergis je niet. Wees niet te beschaamd.

Zeven van Cups in een lay-out (positie) als resultaat. Het antwoord is nee. Het leven zit vol kansen.

Bovendien : De inhoud van de bekers: luchtspiegelingen, verleidingen. Vrouw (verwijzing naar Arcana 2) – prater, Venus (tot 3) – ijdelheid, toren (tot 16) – beloften gedaan tijdens seks, slang (tot 1) – bedrog, schatten (tot 10) – verleiding van geluk en rijkdom, krans (tot 21) – toe-eigening van de overwinningen van andere mensen.

Omgekeerde zeven van bekers

Uitleg (algemene betekenis): Verloren illusies.

Seven of Cups in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor Event : Ontbering van kansen, veel voorstellen zijn verdwenen, de vooruitzichten bleken vals te zijn.

Seven of Cups in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor werk. Geld verdienen aan kleine menselijke ondeugden: sigaretten, maneschijn, gokautomaten, prostitutie.

Seven of Cups in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor gezondheid.  Vermeld ‘na gisteren’. Gezondheid wordt ondermijnd door alcohol, roken, ongezonde levensstijl (maar niet te veel).

Seven of Cups in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) voor relaties. Teleurstelling in relaties, gezamenlijke verveling, verdwijning van gemeenschappelijke interesses; geconfronteerd met een realiteit die brutaler is dan verwacht. Maar er is geen zoektocht naar nieuwe relaties, omdat het eng is dat het nieuwe erger blijkt te zijn dan het saaie, maar bekende oude.

Seven of Cups in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) voor iemands psychotype. Verveeld, gefrustreerd, geen interesse meer in het leven. Maar er is hoop dat er iets gaat veranderen.

7 kopjes ondersteboven in een lay-out (positie) van advies of waarschuwing. Tip: stop met geloven in klatergoud.

Waarschuwing: alle kansen kunnen leeg zijn.

Zeven van Cups in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) als resultaat. periode van teleurstelling.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.