The Light Seers Orakel 41

Bekers 6

Lichtprofetie : nostalgie, herverbinding met mensen uit het verleden, harmonie, onderwerpen in je leven, innerlijk kind en toekomstige gesprekken met jezelf

Schaduwprofetie : klagen over beslissingen en acties, anderen moeten vergeven, jezelf moeten vergeven, mensen binnenlaten, verdriet en schuldgevoelens loslaten, omgaan met spijt

Interpretatie van de Zes van Bekers-kaart

Interpretatie van de Tarotkaart 6 van Cups

Kaartnaam: Lord of Happiness.

Correspondenties – water van water, letter He, sephirah Beauty.

Uitleg (algemene betekenis): herinneringen, nostalgie, beknoptheid.

Zes van bekers in de lay-out (positie) voor evenement : onverwacht oude vrienden gevonden, kruispunten met mensen met wie in het verleden iets is verbonden (zoals klasgenoten, klasgenoten). Een leuk klein cadeautje. Iets vluchtigs.

Zes van Cups in de lay-out (positie) voor werk. Hulp, steun die kwam van oude vrienden (kennissen). Het begin van stabiliteit en goede winsten, stijgen. Handel in oude spullen (antiek).

Zes van Cups in de lay-out (positie) voor gezondheid.  Over het algemeen goed. Niet erg ernstige ziekten. Complicaties na kinderziekten opgelopen in de kindertijd.

6 bekers in een opstelling (stand) voor relaties. Langdurige relatie (van school of zelfs kleuterschool); tedere liefde en vriendschap. Een heel sterk huwelijk, maar niet te gepassioneerd. Leuke ontmoeting met oude vrienden. Hij kan zeggen dat de persoon met wie de relatie zich ontwikkelt een oude bekende is.

Zes bekers in een lay-out (positie) voor iemands psychotype. Infantilisme, koket, een pure kijk op het leven. In tegenstelling tot de nar, die niets leert, is dit een persoon van wie het gevoel van kindertijd uitgaat. Hij weet zich te verschuilen achter andere mensen die hem graag beschermen.

Zes van Cups in de lay-out (positie) van advies of waarschuwing. Tip: vraag je vrienden om hulp (zelfs degenen die je al een tijdje niet hebt gezien). Duik in het verleden, vertrouw op herinneringen.

Waarschuwing: ga niet in op herinneringen, idealiseer het verleden niet.

Zes bekers in een opstelling (positie) als resultaat. Het antwoord is ja. We zullen naar het verleden moeten kijken.

Omgekeerde  zes van bekers

Uitleg (algemene betekenis): overdreven kinderachtigheid, terugvallen in de kindertijd.

Six of Cups in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor het evenement : een onverantwoordelijke houding tegenover iedereen, frivoliteit.

6 kopjes in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor werk. Goed inkomen. Handel in oude spullen (rommel, tweedehands).

Zes van Cups in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor gezondheid.  Kinderziekten op volwassen leeftijd

Zes van Cups in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) voor relaties. Grillen, overdreven claims op partners (ik ben de coolste van allemaal, waar ben jij voor mij). Oude vrijster. Een persoon die in vroegere of verzonnen relaties leeft: hij heeft geen toenadering nodig, in zijn dromen is hij comfortabeler en rustiger.

Zes van Cups in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) voor iemands psychotype. Infantiel tot op het absurde af, jonge tantes (ooms).

in de lay-out (positie) van advies of waarschuwing. Tip: duik in het verleden (in tegenstelling tot direct, niet op zoek naar leuke herinneringen, maar denk gewoon aan je verleden).

Waarschuwing: speel niet als een kind, probeer niet jonger te zijn dan je bent.

Zes van Cups in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) als resultaat. Alles zal hetzelfde zijn.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.