The Light Seers Orakel 40

Bekers 5

Lichte profetie : verdriet, teleurstelling, teleurstelling, verraad, bitterheid, wentelen, zelfmedelijden, kan een gebroken hart betekenen.

Schaduwprofetie : tijd om meer zelfliefde te koesteren, ervoor te zorgen dat je je emoties niet onderdrukt, de mogelijkheid van liefde opent, trauma’s uit het verleden niet loslaat, huilt om gemorste melk, diep wortelt in schaduwwerk zonder genezing, en loslaat oude verhalen die een deel van ons zijn geworden, ongevoeligheid, verzadiging

Interpretatie van de Tarotkaart 5 van Cups

Kaartnaam: Lord of Lost Joy.

Correspondenties – vuur van water; brief Yod; sephirah – Ernst.

Uitleg (algemene betekenis): Verlies, vertrekken op zoek naar een beter leven.

5 kopjes in de opstelling (positie) voor het Evenement : winst door verlies.

Vijf van Cups in de lay-out (positie) voor werk. Het bedrijf overlaten (aan iemand anders). Winst gelijk verlies. Het verlaten van het werk (vrijwillig, gedwongen).

Vijf van Cups in de lay-out (positie) voor gezondheid.  Zenuwinzinkingen, verwijdering van abcessen, steenpuisten, goedaardige formaties.

Vijf van Cups in de lay-out (positie) voor relaties. Ernstige pauze, maar niet de definitieve afslag. Bij een breuk hebben beide partijen iets te verliezen.

Vijf kopjes in een lay-out (positie) voor iemands psychotype. Koppig, eigenzinnig, vastberaden, moedig.

Vijf van Cups in de lay-out (positie) van advies of waarschuwing. Tip: ga weg, zoek iets nieuws.

Waarschuwing: je hebt iets te verliezen.

Vijf van Cups in de lay-out (positie) als resultaat. Het antwoord is nee. Een stap naar serieuze verandering.

Omgekeerde Vijf van Kopjes

Toelichting (algemene betekenis): weggaan zonder weg te willen.

Vijf van Cups in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor het evenement : meerdere vertrekken en retouren. Verlangen om de situatie op te lossen, maar gebrek aan vastberadenheid.

Vijf van Cups in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor werk. Een poging om het onherstelbare te herstellen. Lage winsten, geen ontwikkeling.

Vijf bekers in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor gezondheid.  Het bloed moet gereinigd worden.

5 kopjes in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) voor relaties. Emotioneel sadisme, afpersingschantage, meerdere opnames en retouren.

Vijf kopjes in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) voor iemands psychotype. Een manipulator die zijn doel bereikt met bedreigingen is, in het makkelijke geval, een besluiteloos persoon.

Vijf van Cups in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) van advies of waarschuwing. Advies: beter om terug te gaan.

Waarschuwing: uw beslissing is niet definitief.

Vijf van Cups in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) als resultaat. Je volgt de gekozen handelwijze niet door.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.