The Light Seers Orakel 4

4 – Keizer

Tarot van de Lichtziener – Keizer

Lichtprofetie: Goddelijk mannelijk, autoriteit, macht, leiderschap, ordelijk, strategisch en analytisch denken, initiatief, promotie.

Schaduwprofetie: onbeheersbare kracht, overmatig pragmatisme en starheid, egoïsme, “in de verdediging gaan”. Dorst om alles te beheersen, koppigheid, verdorvenheid.

Je eigen keizer worden betekent een eindeloze kans op succes hebben. Het betekent ook het oplossen van eventuele problemen. Geassocieerd met autoriteit, controle en wilskracht. Het kan zijn dat je je magie binnen de perken moet houden, maar onthoud. Dat de principes van het organiseren van de samenleving in de loop van de tijd veranderen. Blijf flexibel en wees je scherp bewust van je energetische grenzen en drijfveren. Vind kansen om anderen van dienst te zijn terwijl je je imperium opbouwt. Stap in deze vurige energie van succes en sta op. Zoete ziener van het licht! Belichaam vertrouwen, leid genadig en oefen de soevereiniteit van je eigen realiteit uit. De hele wereld is van jou.

Interpretatie van de KEIZER

Interpretatie van de grote Arcana-keizer

Algemene betekenis : In zeldzame gevallen kan het symbool staan ​​voor fundamentele kennis (inclusief magie) Fundamentaliteit, de basis in alle opzichten (vooral in materiële zin). Autoriteit, materiële successen, prestaties.

De keizer is in de lay-out (positie) voor werk. Financiële steun. Mecenassen, incl. van de autoriteiten, de wet. Goed betaalde vaste baan. Een dictatuur waar men het mee eens kan zijn, gebaseerd op materieel gewin. beschermheerschap van de chef.
Een positie krijgen.

Keizer in uitlijning (positie) op gezondheid. Goede gezondheid.

De keizer staat in de lay-out (positie) voor relaties. Voor een vrouw – een goede vriend, partner, echtgenoot. Niet altijd gunstig, want betekent tirannie. Plattegrond van het huis, degelijkheid, financiële stabiliteit.

Voor een man voelt hij zich een meester, een keizer in huis.

Huwelijk, ook burgerlijk.

Relaties zijn sterk, maar zoals ze zeggen met een twist. Er is geen gelijkheid in deze relaties. Hier heeft men beslist lief, de tweede laat zich beminnen. Maar dit betekent niet dat ze slecht zijn, bij een koppel is het heel goed mogelijk dat ze dit niet eens opmerken en dat alles bij hen past.

Over vragen gesproken. “Verveel je je? Maakt hij zich zorgen? en vergelijkbaar met deze, dan hoogstwaarschijnlijk in de ziel – natuurlijk (hij is tenslotte een man), maar uiterlijk gedraagt ​​​​hij zich als een keizer, geen emoties.

Keizer in afstemming (positie) op het psychotype van een persoon. Krachtig, leider, autoriteit. Dictator. Bereikt vaak hoge posities. carrièremaker. Streeft naar macht. Kan hebzuchtig zijn.

In welk scenario we deze kaart ook beschrijven, of het nu een beschrijving is van een persoon, een situatie of een relatie, overal, naast kracht en vastberadenheid, zal er “tirannie” zijn. Het kan eigenlijk niet anders, hij is de “koning” en zijn beslissingen zijn koninklijk, dat is wat hij wilde, besloot hij, en het maakt niet uit dat iemand dit niet begreep, hij is niet verplicht om iets uit te leggen, niet koninklijk dit bedrijf.

Wat leeftijd betreft, niet altijd een ervaren man. Ze worden niet zomaar koningen – ze worden geboren (ras, om zo te zeggen). Daarom kan het een 18-jarige man of een 50-jarige man zijn, de enige vraag is hoe oud hij de kroon moest passen.

Intolerant voor de mening van andere mensen; begrijpt de gevoelens van anderen niet. Maar het hoeft niet wreed te zijn. Kan barmhartigheid tonen binnen de grenzen van opportuniteit.

Keizer in uitlijning (positie) als advies of waarschuwing. Wend u tot een invloedrijk persoon, tot de wet.

Minder vaak – advies om uw macht te gebruiken, sta erop.

Denk aan het gezin (financiële kant van de zaak). Doorloop het genezingsproces. Herpak jezelf en denk logisch na.
Keizer in uitlijning (positie) als resultaat. “Ja” Kan praten over in een “kooi” komen, een systeem waaruit het moeilijk is om eruit te komen.

Als u de vragen “ja” of “nee” beschouwt, kunt u nooit ondubbelzinnig “JA” zeggen. “Ja” maar met 90% kan de resterende 10% worden gegeven aan de sprong van de keizer, je weet nooit wat voor soort vlieg hem zal bijten.

KEIZER IN OMGEKEERDE POSITIE

Algemene betekenis : verstoorde wereldorde (het tegenovergestelde is de Toren)

De keizer bevindt zich in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor werk. Verandering van leiderschap (ook voor de politiek). Financiële crisis, faillissement, verlies van invloed.

Een betreurenswaardige situatie.

Baanverlies, degradatie.
De keizer bevindt zich in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor gezondheid. Gevaarlijke situatie: verwondingen, toevallen, plotselinge verslechtering.

De keizer staat in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor relaties. Voor vrouwen – het verlies van een goede vriend. (Als het in de “advies” -positie ligt in de lay-out voor persoonlijke relaties – advies om alles uit een man te persen dat op alle mogelijke manieren mogelijk is, inclusief een schandaal).

Ruzies, misverstanden – om te breken. Vastgoed divisie.

De keizer bevindt zich in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor het psychotype van een persoon. Iemand die ruzie heeft. Destructieve emoties.

De keizer staat in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) als advies of waarschuwing. De situatie zal escaleren en je moet klaar zijn voor een gevecht.

De keizer bevindt zich daardoor in een omgekeerde positie in de uitlijning (positie). Een categorisch nr.

Omgekeerd heeft het ook verschillende betekenissen. Voor een jonge man kan ze bijvoorbeeld een vader of een andere gezaghebbende persoon betekenen. Maar als hij in het leger dient, kan hij zichzelf betekenen en bovendien waarschuwen dat hij gevaar loopt op een wond of andere problemen. Maak hem niet bang, maar het is noodzakelijk om te waarschuwen voor voorzichtigheid.

Zal het werken?  De daad moet geschieden en zal geschieden.

Wat ligt ten grondslag aan onze relatie?  Wederzijds respect van partners.

Magie in mijn leven?  De keizer heeft geen persoonlijke, maar officiële magie. De Franse keizers verwierven de gave om scrofula precies te behandelen met de goedkeuring van de keizer.

Wat is mijn gezondheidstoestand? Een man in de bloei van zijn leven, in de bloei van zijn leven, behalve dat hij na de vakantie een beetje hoofdpijn heeft.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.