The Light Seers Orakel 29

8 toverstokken

Lichtprofetie : snelheid, snelheid, beweging, afzonderlijke besluitvorming, aanstaande positieve beslissing, haast, goed nieuws

Schaduwprofetie : instabiliteit, vertragingen, ongerichte energie en gebrek aan richting, burn-out, aarzeling, geannuleerde plannen.

Interpretatie van de Acht van Wands-kaart

Kaartnaam: Master of Speed.

Correspondenties zijn het land van vuur; brief Hij (laatste); Sephira glorie

Uitleg (algemene betekenis): Het vermogen om op te vangen wat er in de lucht beweegt, het vermogen om op tijd bij het doel te komen. Haast, rennen, drukte. Luiheid. Achtergrond kaart. Toont de voortgang van het proces. Waar hij heen gaat – zal de volgende (aangrenzende) kaart tonen.

Evenement : Reizen (snel reizen, vliegtuig, op een dag de weg op). Plotselinge veranderingen (in feite is alles al een hele tijd aan het veranderen, dat merkte je zojuist). De noodzaak om beslissingen te nemen in snel veranderende omstandigheden. Alles gaat door. Nabijheid van het einde van een cyclus, periode, proces.

Acht van Wands in de lay-out (positie) voor werk. Relaties aangaan met verre partners. Nuttige onderhandelingen (let op de kleine dingen, reserveringen). Oplossen van huishoudelijke problemen. Snelle promotie in combinatie met de juiste kaarten. Snelheid met stabiliteit, een beweging die niet te stoppen is. Nieuwe perspectieven. Goede omzet, goede winsten.

8 toverstokken in de lay-out (positie) voor gezondheid.  Goede fysieke conditie. Het snelle verloop van reacties in het lichaam: een milde ziekte gaat snel over, een ernstige ontwikkelt zich snel. Kijk naar aangrenzende kaarten: als ze slecht zijn, is het proces onomkeerbaar, als het gunstig is, herstel.

The Eight of Wands in de lay-out (positie) voor relaties. Snelle relatieontwikkeling. Meerdere snelle contacten, verbindingen. Eventueel opnieuw aansluiten. Naarmate relaties tot stand komen, zullen ze tot een dergelijk resultaat leiden.

De Acht van Wands in een lay-out (positie) voor iemands psychotype. Mobiel, gemakkelijk op te tillen. Mogelijkheid om correct te navigeren en snel beslissingen te nemen (neus in de wind). Een inerte persoon die weet hoe hij in de situatie moet passen.

Acht van Wands in de lay-out (positie) van advies of waarschuwing. Tip: reageer snel. Haast je; blijf op de hoogte van de gebeurtenissen, het proces.

Waarschuwing: haast, goedgelovigheid, verspilling van energie. Bemoei je niet met het proces. Laat het niet achter.

De Acht van Wands in de layout (positie) als resultaat. Het antwoord is “niet zeker”, maar neigt eerder naar “ja”. Evenementen ontwikkelen zich snel en volgens plan. Snelle realisatie van het doel. Geef je over aan de stroom van gebeurtenissen.

Extra’s : Op zichzelf niet erg sterk. Achten zijn traag, ze ontwikkelen (versnellen) de actie van de omringende kaarten.

Omgekeerde Acht van Wands 

Uitleg (algemene waarde) : de actie van naburige kaarten vertragen. Kleine vertragingen. Energie droogt te snel op na de start van de zaak.

Gebeurtenis : vertragingen, gemiste kansen door vertragingen, reisproblemen: vlucht vertraagd, visa vertraagd, files (de persoon heeft de vlucht niet gemist: hij kwam, maar er is geen weg). Het proces kan abrupt stoppen.

The Eight of Wands in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor werk. Stagnatie in het bedrijfsleven. Uitstel van nieuwe projecten, vertragingen, verlies van documenten, andere vertragingen in het proces. De behoefte aan snellere actie.

8 toverstokken in een omgekeerde positie in de uitlijning (positie) op gezondheid.  Langzame processen. Deze kaart is niet onafhankelijk, je moet naar andere kaarten kijken. Niet erg goede gezondheid.

De Acht van Wands in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor relaties. Gewoon, routine, alles is onveranderd. Er kunnen kleine meningsverschillen zijn. De betrekkingen zijn in een impasse beland.
The Eight of Wands in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) voor iemands psychotype. Inertie, gebrek aan initiatief. Kan communicatieproblemen, isolatie veroorzaken. Lethargie (traag denken). Een man gedreven door omstandigheden.

Acht van Wands in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) van advies of waarschuwing. Tip: handel zo snel mogelijk.

Waarschuwing: te laat, je bent te laat. Stel niet uit tot morgen wat je vandaag kunt doen.

Acht van Wands in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) als resultaat. Allerlei vertragingen bij het oplossen van het probleem. Gebeurtenissen zullen je pushen.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.